Aktywne Wpisy
xEm +3
Siema Mirki ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dotąd ubierałem się w zwykłych sieciówkach, bo miałem #!$%@? na loga i marki. Ale kurde, te ciuchy to jakaś straszna padaka i denerwuje mnie wyrzucanie np. T shirtow po 4 praniach bo wyglądają jak guano. Zresztą ciuchy z sieciówki (h&m, zara) wyglądają już znacznie gorzej po pierwszym praniu...
Teraz myślę, żeby ogarnąć coś lepszego. Co sądzicie o takich markach jak Tommy Hilfiger czy Ralph Lauren, Calvin Klein itp? Czy te droższe ciuchy faktycznie są lepszej jakości, czy to tylko przepłacanie za znaczek?
Dajcie znać, jak to wygląda u Was. Macie jakieś sprawdzone marki, gdzie płacisz więcej, ale masz pewność, że ciuch nie rozpadnie się po drugim praniu i że utrzyma się kolor? A może znacie jakieś mniej znane,
Teraz myślę, żeby ogarnąć coś lepszego. Co sądzicie o takich markach jak Tommy Hilfiger czy Ralph Lauren, Calvin Klein itp? Czy te droższe ciuchy faktycznie są lepszej jakości, czy to tylko przepłacanie za znaczek?
Dajcie znać, jak to wygląda u Was. Macie jakieś sprawdzone marki, gdzie płacisz więcej, ale masz pewność, że ciuch nie rozpadnie się po drugim praniu i że utrzyma się kolor? A może znacie jakieś mniej znane,
Mega_Smieszek +63
czas z przerwami ponad 29h w tym 30 minut drzemki w okolicy 24 godziny
jak już ten cel zrealizowałem to teraz w planach już nigdy nie jechać więcej niż 200 km w dzień
@Rad-X: jak masz płaski i pusty kawałek drogi przed sobą to jedzenie i picie w czasie jazdy nie powinno stanowić problemu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@NicolasLatifi: no dobra, ale co jeść aby się najeść xD
@Rad-X: nigdy nie robiłem takich dystansów ale domyślam się, że:
1. jedzenie zaczyna się 1-2 dni przed długą jazdą (carbo loading)
2. w trakcie trenowania testuje się różne żarcie aby sprawdzić jakie działa najlepiej (które syci i jednocześnie nie powoduje rozwolnienia)
Mi na znacznie krótszych bo 4, 5-godzinnych pedałowaniach dobrze wchodziły suszone daktyle bo są bardzo lekkie i mają dużo kalorii
@Itslilianka: Nie da i ich nawet nie słuchaj xd
Jeśli nie jeździsz regularnie i tylko czasami pokonujesz krótkie trasy, na przykład do sklepu, nie będziesz nawet w stanie ukończyć 100 kilometrów.
@Rad-X: są tacy co normalnie zatrzymują się na jakiś obiad czy pizzę
@seniorwykopek mi też, ostatnio jechałem autem 200 w dwa dni i myślałem że umrę z nudów
@guru8
@zbyl2: no to zareklamuj co z żabki jest najlepsze do jedzenia na takie trasy xD