Aktywne Wpisy

adrninistrator +286
#konfitura #samochodoza #polskiedrogi
W pięć lat zmniejszyliśmy liczbę pieszych zabijanych na przejściach o prawie połowę!
Nowe przepisy, obowiązujące od 2021 r. POMOGŁY, nie zaszkodziły.
A 2025 r. znów w tym zakresie był lepszy od 2024.
Przeciwnicy pierwszeństwa pieszych wchodzących nie mają dziś już żadnych argumentów. Gardłujący przeciw tej zmianie "eksperci" i publicyści mogą też się już tylko wstydzić
W pięć lat zmniejszyliśmy liczbę pieszych zabijanych na przejściach o prawie połowę!
Nowe przepisy, obowiązujące od 2021 r. POMOGŁY, nie zaszkodziły.
A 2025 r. znów w tym zakresie był lepszy od 2024.
Przeciwnicy pierwszeństwa pieszych wchodzących nie mają dziś już żadnych argumentów. Gardłujący przeciw tej zmianie "eksperci" i publicyści mogą też się już tylko wstydzić
źródło: FB_IMG_1773852855744
PobierzCzy obowiązek ustąpienia pierwszeństwa pieszym na pasach to dobra zmiana?
- Tak 69.7% (1302)
- Nie 30.3% (566)

Soothsayer +36

@mirko_anonim: Nie widziałam takich komentarzy i według mnie to bzdura, tzn. faktycznie istnieją ludzie, którzy po trzydziestce albo nawet wcześniej januszeją i grażynieją, ale są też tacy, którzy nadal mają hobby, jakieś ulubione aktywności, lubią spotykać się z ludźmi itp. Całować się w kinie też można, jak człowiek jest zakochany, to robi takie rzeczy w każdym wieku xD Najważniejsze,
samemu odpuściłem już po 25 lvl i mam wyrąbane na związki, chociaż fajny związek (normalny) na pewno przynosi wiele i daje boosta do życia
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
No nie wiem, imo to jest świetny wiek - to jest nadal młodość, a jednak świadomość ciała i wzajemnych potrzeb jest dużo wyższa. Jak się ma odpowiedniego partnera, jest chemia i chęć wspólnego spędzania czasu, to spokojnie można to wszystko mieć.
@mirko_anonim: to jest oczywiste, ale ludzie łączą się w tym wieku(lub nawet później) w pary bo np. łatwiej żyć z dwóch pensji. Dodatkowo jak znajdziesz kobietę(bo już nie dziewczynę) w tym wieku, która nadal ma jakieś hobby
@mirko_anonim: Bo to nie płaczą normalni faceci z normalną przeszłością związkową/seksualną. Te płacze dotyczą przegrywów, którzy właśnie nie mają takowego doświadczenia i chcieliby tego doświadczyć, ale nie mogą z rówieśniczkami, które już się wyskakały i teraz chcą
I pamiętaj że nikt kto się nie wyszalał nie chce zapuszczać korzeni, bo jeśli będzie opcja wyrwie się z tymi korzeniami
A jak finansowo się spina to po rozpoczęciu związku może się okazać że zaczniesz wydawać swoje pieniądze na nie swoje zainteresowania.