Wpis z mikrobloga

a teraz to oczywiste, że zwiazek musi być prozaiczny i nudny

@mirko_anonim: Nie widziałam takich komentarzy i według mnie to bzdura, tzn. faktycznie istnieją ludzie, którzy po trzydziestce albo nawet wcześniej januszeją i grażynieją, ale są też tacy, którzy nadal mają hobby, jakieś ulubione aktywności, lubią spotykać się z ludźmi itp. Całować się w kinie też można, jak człowiek jest zakochany, to robi takie rzeczy w każdym wieku xD Najważniejsze,
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Zgadzam się w 100%. Związki to mnóstwo wyrzeczeń i chmara dodatkowych obowiązków. Z pewnością to nie jest warte włożenia fiflaka w szparę dwa, maksymalnie trzy razy w tygodniu.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:

to nie jest wiek na jakieś fajerwerki, romanse i ogień w łóżku

No nie wiem, imo to jest świetny wiek - to jest nadal młodość, a jednak świadomość ciała i wzajemnych potrzeb jest dużo wyższa. Jak się ma odpowiedniego partnera, jest chemia i chęć wspólnego spędzania czasu, to spokojnie można to wszystko mieć.
  • Odpowiedz
Pisałem już o tym i nie chcę się powtarzać, ale szalenie mnie dziwi narzekanie facetów 30-35 lat na brak kobiety. Przecież to nie jest wiek na jakieś fajerwerki, romanse i ogień w łóżku

@mirko_anonim: to jest oczywiste, ale ludzie łączą się w tym wieku(lub nawet później) w pary bo np. łatwiej żyć z dwóch pensji. Dodatkowo jak znajdziesz kobietę(bo już nie dziewczynę) w tym wieku, która nadal ma jakieś hobby
  • Odpowiedz
Pisałem już o tym i nie chcę się powtarzać, ale szalenie mnie dziwi narzekanie facetów 30-35 lat na brak kobiety. Przecież to nie jest wiek na jakieś fajerwerki, romanse i ogień w łóżku

@mirko_anonim: Bo to nie płaczą normalni faceci z normalną przeszłością związkową/seksualną. Te płacze dotyczą przegrywów, którzy właśnie nie mają takowego doświadczenia i chcieliby tego doświadczyć, ale nie mogą z rówieśniczkami, które już się wyskakały i teraz chcą
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Asd15 Skoro to jest według ciebie "oczywiste" to się nie dziw czemu ludzie, którzy tego nie zaznali kompletnie rezygnują z daszych opcji. Każdy normalny, zdrowy facet nie będzie się tak poniżał, by wiązać się z kimś kto swoje przeżył, tego samego nie da aktualnemu partnerowi.
I pamiętaj że nikt kto się nie wyszalał nie chce zapuszczać korzeni, bo jeśli będzie opcja wyrwie się z tymi korzeniami
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Nie ma sensu szukanie na siłę czegoś w takim wieku, no chyba że z powodów finansowych aby dzielić wydatki, no ale to też nie jest dobry pomysł.
A jak finansowo się spina to po rozpoczęciu związku może się okazać że zaczniesz wydawać swoje pieniądze na nie swoje zainteresowania.
  • Odpowiedz