Aktywne Wpisy
Mój pierwszy chleb na zakwasie, pewne niedociągnięcia są, ale jestem cholernie dumny. Ale się szykuje niedzielne śniadanko na bogato! #milejniedzieli
#bojowkapiekarska #pieczzwykopem #chleb
#bojowkapiekarska #pieczzwykopem #chleb
AlexBrown +5
Nie wiem dlaczego, ale drażni mnie, gdy ludzie na siłowni mają słuchawki w uszach albo na uszach. Nie moja to sprawa, nie krzywdzi mnie to, ale mimo wszystko czuję irytację na taki widok.
#silownia #mikrokoksy #mirkokoksy
Dlaczego? Gdyby pokusić się o jakąś analizę psychologiczną, to chodzi pewnie o ich potrzebę odseparowania się od reszty, jakieś zawoalowane poczucie wyższości, niechęć do obcowania z innymi ludźmi albo harmonijnego
#silownia #mikrokoksy #mirkokoksy
Dlaczego? Gdyby pokusić się o jakąś analizę psychologiczną, to chodzi pewnie o ich potrzebę odseparowania się od reszty, jakieś zawoalowane poczucie wyższości, niechęć do obcowania z innymi ludźmi albo harmonijnego
#samochody #motoryzacja
Do tego to pieprzenie o kiepskiej jakości Dacii czy Toyoty. Marki premium tak spadły z jakościa wykończenia, że nawet dziennikarze motoryzacyjni po nich jeżdżą. BMW
@Wraczek: chyba nigdy nie miałeś
@Wraczek: mam kumpla co tak myśli. Raz na miesiąc go laweta sciąga, bo coś :) ale 20 BMW jest :D
Tak przesiadłem się z fabii 2007 do sandero 2023 w automacie. Teraz możesz smarować ( ͡° ͜ʖ ͡°).
A co do niezawodności wiadomo, że nowe auto będzie mniej zużyte,
współczuję ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Wraczek To też mnie zastanawia, bo jak jechałem wspomnianą Toyota to po włączeniu tempomatu adaptacyjnego myślałem że się rozbije xD auto albo hamowało 50m za autem albo niebezpiecznie się zbliżało do zderzaka i nie wiedziałem czy zahamuje, bo tempomat się ciągle wyłączał przez moje interwencje, a zwykły od adaptacyjnego różniła jedna ikonka przy wybieraniu trybu. Ja nie potrafiłem tego ogarnąć gdzie
@Darth_Gohan: Ale przecież my tu porównujemy ~15 letnią klasę premium z obecnymi toyotami daciami, nie obecne auta premium z autami budżetowymi
Koszty utrzymania tej starej na pewno będą większe, ale no mównienie że współczesny