Aktywne Wpisy
bugzer +612
Całe szczęści, że żyjemy w Polsce i te śmietniki mają sezon trwający tylko kilka miesięcy. Za te dawanie w p---e spod świateł i w--------e ludzi na ulicach nalezy im sie solidny c--j w dupe. Oni serio mysla, że to komus imponuja tak naprawdę kadzy ma ich za debili.
#motoryzacja #motocykle
#motoryzacja #motocykle
drobne_na_taryfe +22
Prawie dwie godziny przy garach w upale ale warto było. Czasem myślę, że niebieski sobie nie zasłużył na taką dziewczynę ( ͡° ᴥ ͡°) #gotujzwykopem #chwalesie #zwiazki
#samochody #motoryzacja
Samochód z salonu, to jest spokój na kilka lat, jeśli chodzi o obsługę. Do tego dochodzi brak konieczności użerania się z handlarskimi pomiotami, wszystkie współczesne udogodnienia, lepsze światła, media itd. Same plusy.
20-letnie BMW jest bez sensu, ale 30-letnie już spoko.
Jak twój 20 letni Lexus, albo BMW się zepsuje, to dopiero jest płacz i drutowanie, albo jeździ taki z choinką na desce, z tłuczącym zawieszeniem, dolewa litr oleju na 1000 km i pieprzy, że te nowe to złomy.
Prawda jest taka, że mało kogo stać na utrzymywanie 20 letniego BMW,
@epicentrum_chaosu: Wszystko zależy od auta. Mam kilkuletniego vaga i na czas naprawy stłuczki miałem 3 auta nowe zastępcze. Najgorzej ze wszystkich wypadła nowa Toyota która była najlepiej wyposażona i najdroższa ze wszystkich. Z zewnątrz pięknie, wewnątrz tragedia, a jazda jak starym golfem 3 na skraju życia
Dobija
Powiedz w ogóle co to za auto jest przede wszystkim, bo inaczej ciężko się odnieść.
mam ten sam samochód od 6 lat (ma już 17) i pod maską to ja tylko filtry i płyny chyba robiłem i może jakaś pierdoła się trafiła
w zawieszeniu głównie końcówki i tuleje jakieś