Wpis z mikrobloga

Mam problem z dodaniem karty do garmin pay, czyli do uruchomienia płatności zegarkiem Garmin. Było ok, ale nagle znikło z zegarka i teraz nie mogę dodać kart bo wyskakuje błąd. Próbowałem inną kartę z innego banku i to samo. Ktoś ma jakiś pomysł jak to rozwiązać?

#garmin #garminpay #fenix7 #bankowosc #ipko #platnoscimobilne #platnosci #kartakredytowa #nfc #bieganie
runnerrunner - Mam problem z dodaniem karty do garmin pay, czyli do uruchomienia płat...

źródło: temp_file810656824815150922

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@runnerrunner Czy problem nadal występuje? Prosimy sprawdzić, czy na pewno wprowadzany jest dobrze kod CVV. Dodatkowo sugerujemy sprawdzić status karty - karty nieaktywnej, zablokowanej, przedawnionej lub zastrzeżonej nie można dodać do usługi.
  • Odpowiedz
  • 0
@runnerrunner Nie, to nie ma żadnego związku. Proszę sprawdzić rzeczy o których pisaliśmy powyżej. Jeśli wszystko jest ok, prosimy o kontakt z naszą infolinią (800 302 302) - po zalogowaniu, postaramy się pomóc.
  • Odpowiedz
@runnerrunner: pewnie nieaktualne, ale jak miałem taki błąd przy nowym garminie spojrzałem za tydzień i karta już była. Ewentualnie mogłeś wyczerpać limit kart wirtualnych w banku, sprawdź w appce albo dzwoń na infolinię wtedy.
  • Odpowiedz