Wpis z mikrobloga

Czyli po prostu szukasz normalnej kandydatki na żonę. Będzie ciężko, bo stabilnych psychicznie dziewczyn z pełnych domów, gdzie ojciec spełniał swoją funkcję, jak na lekarstwo.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Podpowiem Ci - nie możesz wymagać nic od drugiej osoby, jaka ma być. Dla jej, i Twojego zdrowia psychicznego - możesz ją zaakceptować taką, jaką jest - albo i nie. Zamykam, było wiele razy.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: u mnie z tej listy tylko brak tatuaży (sam nie mam więc brak hipokryzji), ale też zależy jakich. Jakiś mały może być. O wiele ważniejsze jest dla mnie by kobieta nie musiała pić alko co drugi dzień oraz nie palić papierosów, najlepiej w ogóle.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jest to zwyczajnie niemożliwe, chyba że naprawdę jesteś top 1% mężczyzn gdzie musi się złączyć topowa genetyka z mega obyciem społecznym i dużymi zasobami finansowymi

wtedy możesz sobie przebierać w nich jak w ulęgałkach i sobie możesz wydłubać dokładnie taką jak opisałeś

jako zwykły przeciętny ziomek to masz szansę realną 0,0001% na laskę która spełnia wszystkie te paramsy
  • Odpowiedz