Wpis z mikrobloga

Wy też tak macie? Nie mogę przestać myśleć od poczatku jak uslyszalam o tym makabrycznym zagryzieniu, wręcz objedzeniu z mięsa na kończynach tego pana 46 letniego nieszczęśnika męczennika, nie bójmy się użyć tego słowa.🤞(,)
Cały czas porównuje w glowie odtwarzam do swoich jakich przebytych ran, uderzeń, bóli spowodowanych poważniejszymi urazami i nie moge sobie wyobrazić co odczuwal na jakie tortuty byl skazany przez ten czas ten osamotniony dopadniety przez tę sfore agresywnych wygłodzonych psów szkolonych specjalnie aby zadawały prawdziwe rany szarpane.😑
#kiciochpyta #pytanie #psiarze
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kantor_wymiany_mysli_i_wrazen: Tak. Na początku wypływały szczątkowe informacje do mediów. Sam czytałem, że był atak 3 psów na chłopa w lesie, został przewieziony do szpitala, a potem info że zostały mu amputowane nogi. Od razu takie WTF w głowie. Jak go pogryzły to dlaczego amputacja, jakieś zakażenie się wdało? Potem kolejne szczegóły wypłynęły, że było mnóstwo ran nawet do 10cm, wtedy do mnie dotarło że to nie było kąsanie psów, tylko
  • Odpowiedz
Ten pierwszy nawet dzisiaj zamieścił mema z tymi owczarkami belgijskimi podpisanymi jako userzy wykopu (w tym jeden jako ja).

@EditorTM: a daj linka, bo cały dzień mnie nie było i nie widziałem
  • Odpowiedz
śmierci na 1000 sposobów

@Kantor_wymiany_mysli_i_wrazen: Ooo też dawno temu oglądałem ten program. Podobnie pomyślałem, a nawet jakby to były "tylko" nogi to także byłaby to tragedia, trauma, od razu wykluczenie z zawodu (kierowca ciężarówki). Szkoda chłopa. Mam nadzieje, że temat będzie grzany na wszystkich socjalach/mediach i politycy zmienią prawo. Szkoda, że zawsze to się dzieje po jakiejś tragedii.
  • Odpowiedz