Aktywne Wpisy

Robię gołąbki dla faceta - tyle ile z tym roboty jprdl pierwszy i ostatni raz... #gotujzwykopem #kolacja
Oby mu smakowało
Oby mu smakowało
źródło: temp_file6254143273273872215
Pobierz
jatutylkopacze +189
Ciąg dalszy w sprawie oszusta Rafała Topczyńskiego.
Sąd z rigczem uwzględnił moje zażalenie na decyzję prokuratury, zwracając uwagę niebieskim, że wypadało by się trochę przyłożyć do roboty zanim zacznie się wysuwać tezy o niskiej szkodliwości społecznej.
Możliwe, że za jakiś czas będę wzywany więc jeśli ktoś z poszkodowanych przez Rafałka chciałby pomóc i podzielić się zapisem konwersacji, z którego wynika, że dopuścił się oszustwa, zapraszam na priv.
Tu
Sąd z rigczem uwzględnił moje zażalenie na decyzję prokuratury, zwracając uwagę niebieskim, że wypadało by się trochę przyłożyć do roboty zanim zacznie się wysuwać tezy o niskiej szkodliwości społecznej.
Możliwe, że za jakiś czas będę wzywany więc jeśli ktoś z poszkodowanych przez Rafałka chciałby pomóc i podzielić się zapisem konwersacji, z którego wynika, że dopuścił się oszustwa, zapraszam na priv.
Tu
źródło: 2025-10-18 15.51.02
Pobierz

Najwieksza beka i tak z fanow siatkowki, ktorzy nagle wyrośli jak grzyby po deszczu. Sluchajcie, ludzie maja w------e w ten wasz sport. Nawet jakby Polska wygrywała każde mistrzostwa swiata to i tak kazdy bedzie miec ten sport w dupie. Podbeskidzie Vs GKS Tychy w 1 lidze budzi wiecej emocji niz jakikolwiek final tego waszego smiesznego sportu.
Poza tym nawet wiekszosc z was nie jest fanami siatkowki, tylko odpala wiekszy turniej gdzie repra gra, zeby sie brandzlować, ze dochodza dalej niz kopacze pilki kopanej. Beka z was
Komentarz usunięty przez moderatora
@Vezz: I to tylko dlatego, że cała reszta świata ma w dupie siatkówkę. Z tego samego powodu Indie są dobre w krykieta, a Australia w rugby, po prostu prawie nikt inny w to nie gra xD
@FrauWolf Ja pamiętam jak za gówniaka wierzyłem, że Pudzianowski to jest jakiś sportowiec szanowany na całym świecie bo "najsilniejszy człowiek świata" a po
Weź usuń konto, proszę Cię grzecznie.
Jako absowlent podbazy i gimbazy gdzie byliśmy szkoła siatkarska ( ja nie grałem) to nienawidzę siatkarzy. J----e wyrosniete przygłupy, przeważnie bananowe dzieci którym starzy co 3 miechy kupowali nowe asicsy na treningi. Dziewczyny ich lubiły bo wysokie oskarki a ledwo z klasy do klasy zdawali bo to j----e tumany były XD