Aktywne Wpisy

vieniasn +12
jaka jest wasza ulubiona gra wideo? (oprócz tfu gothica dziadki)

PierdekAlonso +70
Nigdy w życiu nie używałem petard, ale w tym roku na sylwestra nakupie ze 100 achtungów i bede przez cały dzień puszczał na pohybel kundlom i ich właścicielom (。◕‿‿◕。) Dość dyktatury psiarzy w tym kraju
#psiarze #patologiazmiasta #psy #smiesznypiesek #polska #pieseczkizprzypadku #sylwester #petardy
#psiarze #patologiazmiasta #psy #smiesznypiesek #polska #pieseczkizprzypadku #sylwester #petardy
źródło: image
Pobierz

Zacząłem więc stalking na fb wpisując imię i nazwisko pani która była podana jako ice. Nie udało mi się znaleźć jej profilu, ale znalazłem kogoś kto prawdopodobnie był jej mężem. Zadzwoniłem więc na messengerze i gość potwierdził że faktycznie ich syn zgubił telefon gdy byli u dziadków na wsi. Dla pewności spytałem o markę telefonu i co jest na tapecie, zgadzało się.
Spotkaliśmy się z państwem po jakimś czasie w pobliskim parku, byli bardzo wdzięczni i chcieli mi dać w nagrodę 100 polskich złotych, jednak honor samuraja nie pozwolił mi przyjąć pieniędzy za pomoc.
źródło: IMG_5314
PobierzW ręku miał 20, albo 50 zł, nie pamiętam, powiedziałem, że nic nie chcę. Był naprawdę w niezłym szoku, że tak po prostu oddałem
źródło: samsung-z-klapka-x-3168986
PobierzJa tez znalazlem keidys telefon, udalo mi sie odblokowac i zadzwonic pod ostatni numer - pani ktora odbierala potem ode mnie ten aparat nie byla jakos super zachwycona 😒
@gaga-jaga:
We współczesnych telefonach na Androidzie, to chyba są co najmniej 3 miejsca, gdzie można podać informacje lub kontakty (numery telefonów), które pomogą w kontakcie do kogoś w przypadku znalezienia zablokowanego telefonu:
* lista kontaktów, które można zdefiniować w ICE (In Case of Emergency)
* dodatkowa notatka, którą można dodać