Aktywne Wpisy

Gdzie się podziały grube niskie puszki? Wszystko jest teraz w wąskich wysokich.
#pytaniedoeksperta #kiciochpyta #niewiemjaktootagowac
#pytaniedoeksperta #kiciochpyta #niewiemjaktootagowac
źródło: obraz
Pobierz
Blackhorn +31
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: obraz
PobierzNo nie wiem czemu jeszcze niektórzy na tagu nie rozumieją że program wjeżdża xD
Przecież to niepojęte
Gruby z MRiT powiedział że do końca miesiąca będa szczegóły to będą, nie trzeba rok czekać jak z belka ( ͡º ͜ʖ͡º)
@onomatopejusz: nawet jeśli wjeżdża to aktualnie najprędzej będzie to od 2025 roku, przypominam że BK2 był przegłosowany w kwietniu, a BK0 jest dużo bardziej pokomplikowany więc wdrożenie zajmie bankom więcej czasu
@depish: co wdrażają jak nawet nie ma ostatecznego projektu ustawy, który będzie głosowany? żeby wdrażać trzeba znać ostateczne, PRZEGŁOSOWANE ustalenia
Spadną ale laczki ze stop ludziom na tagu jak Tomczak wjedzie na pełnej ( ͡º ͜ʖ͡º)
Nie dużym kosztem dla budżetu, nastąpi dźwignia rękami kredytobiorców na kilkaset miliardów złotych. Mieszkaniówka mimo, że jest prymitywna (dopiero przy wykończeniach ludzie muskają o "premium"), to bazuje w dużej mierze na typowo polskich przedsiębiorstwach w zakresie materiałów i usług.
Banki z kapitałem SP pewnie będą miały przecieki, więc jako pierwsze odpalą ofertę.
Tak więc duża część z każdej złotówki kredytu przetoczy się przez polskie firmy i zostanie
Zaraz weźmie się Hołownię do lochów i będzie się łamać do kołem żeby się zgodził.
@bdg-bro: tak, bez kozery powiem bilionów xD