Wpis z mikrobloga

#mecz wczoraj ogólnie sztab holenderski itp pokazali, że naprawde nienawidzą Polaków i mają brak klasy xD, obrzydliwe było to zachowanie kiedy celowo i ostentacyjnie usiedli zamiast przywitać się z Probierzem, a ten zrobił bardzo dobry ruch żeby ich ośmieszyć i poszedł tam sam i podał wszystkim rękę
  • 69
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@majzter: spędziłem trochę czasu na zachodzie. Wbrew pozorom ci obyci, wykształceni, eleganccy ludzie są rasistami, tylko dobrze to skrywają, bo nie wypada nim być. A Holendrzy to jedni z największych rasistów w stosunku do Polaków.
  • Odpowiedz
@jerzy_s: Holendrzy to straszni rasisci byłem kilka lat temu odwiedzić kolegę który tam mieszka i spiesząc się na pociąg chciałem kupić sobie kawę i jakąś drożdżówkę. Miałem karet Visa a tam tylko MasterCard chłop w sklepie wzywał mnie od Polaków złodziejów i ze niby każdy to wie a ja chciałem wyłudzić te produkty. Poszedłem do bankomatu rzuciłem mu 10 euro w ryj i wyszedłem
  • Odpowiedz
@jerzy_s Holendrzy to jedni z największych rasistów w stosunku do Polaków.

M.im. Polacy jeszcze na początku 90 zeszłego wieku potrafili buty kraść jak stały na zewnątrz. Przez dekady na to pracowaliśmy. Dzisiaj też tam też siedzi masa sebków bo zioło jest itd. Trochę ich rozumiem, ale to też się zmianie na lepsze.
  • Odpowiedz
@majzter

obrzydliwe było to zachowanie kiedy celowo i ostentacyjnie usiedli zamiast przywitać się z Probierzem, a ten zrobił bardzo dobry ruch żeby ich ośmieszyć i poszedł tam sam i podał wszystkim rękę

Probierz na konferencji mówił, że przywitali się przed meczem
  • Odpowiedz
spędziłem trochę czasu na zachodzie. Wbrew pozorom ci obyci, wykształceni, eleganccy ludzie są rasistami, tylko dobrze to skrywają, bo nie wypada nim być. A Holendrzy to jedni z największych rasistów w stosunku do Polaków.

@jerzy_s: Ja bym powiedział że to doświadczenia z obcokrajowcami a nie nieuzasadnione uprzedzenia. Kto spędził jakiś czas w Holandii potwierdzi.
  • Odpowiedz
@majzter: a pamiętacie akcję w trakcie meczu z Legią? Już wtedy dali się nam poznać jako zacofany, zakompleksiony kraik pełen ignorantów i debili. Niestety u nas w Polsce klasa polityczna to też zakompleksieni idioci, więc od razu uznali, że Legia była tą stroną winną incydentu.
  • Odpowiedz
  • 55
@jerzy_s ogólnie Holendrzy to rasiuchy nie lubiący Polaków xdd Pamiętam jak byłem w jakimś klubie za granicą i koleś się przypieprzył, że nie lubi mnie i że go irytuje, a to za to, że rzekomo podrywałem jego dziewczynę. Znaczyłem go wyzywać od rasioli i faja zmiękła, bo tak nazywani też nie lubią być xdd
  • Odpowiedz
Holendrzy to jedni z największych rasistów w stosunku do Polaków.

@jerzy_s: po tym co Polacy przynieśli do Holandii, to trudno im się dziwić.
  • Odpowiedz