Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy zdradziliście kiedykolwiek swojego partnera?
Jeśli tak, dlaczego?
Przyznaliście się do winy? Wybaczono wam?
#zwiazki #relacje #milosc #pytanie #zdrada

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: @Femme-nie-Fatale w dzisiejszych czasach zdradzać to już trzeba być totalnym zerem.
Coś jest nie tak to trzeba to naprawić - nie idzie? To się rozstajecie lub otwieracie związek jeśli jednak łączy was uczucie. Baby w 5 minut mają innych gachów. Totalnie bez sensu wbijanie noża w plecy osobie, którą się niby 'kocha'
  • Odpowiedz
@Femme-nie-Fatale: true oglądam wywiady z amerykańskich ulic/klubów/środowiska 'murykańskiego, to za głowę się łapię. Zero szacunku, baby o zdradach mówią jakby niebo było niebieskie i słońce świeciło.
Modne słowa typu 'situationships', 'randki' to jakiś trening popuszczania szpary. Masakra xd
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Nie. Jakbym zdradził to straciłbym do siebie szacunek, stał się hipokrytą i podczłowiekiem albo szukał na siłę jakiegoś argumentu by udawać, że to było w pełni uzasadnione (nie byłoby ale potrzeba wewnętrznej spójności przeważyłaby nad logiką i rozsądkiem).
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Miałem 17 lat i szumił mi w głowie elitarny napój zwany amareną. Było lizanie - na drugi dzień niesamowity moralniak. Sama świadomość że mogłem to zrobić drugiej osobie i doprowadzić do takiej rozpaczy definitywnie mnie zmieniło. Dziewczynie powiedziałem sam. Od tamtego czasu jestem grzeczny pod tym względem.
  • Odpowiedz