Wpis z mikrobloga

Jak to jest, że mieszkam kilkaset metrów od policji, impreza nade mną na całego, dzwoniłam godzinę temu i dalej nie przyjechali ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#zalesie #polska
  • 105
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@donalejd: Bo to wystarczy po prostu wywalić im korek na klatce i myk. Pora na CSa. Zanim pijane towarzystwo dojdzie do tego co się o------o to połowa porozjeżdża się do domu i jak z powrotem ogarną prąd to będzie już posiadówa bez muzyki. Sprawdzone, potwierdzone.
  • Odpowiedz
@donalejd: Nie wiem ile teraz jest wakatów w policji, ale niedawno było więcej niż 10k. Głośna impreza jest pewnie na ostatnim miejscu pod względem ważności, więc może być tak że jej kolej nigdy nie nadejdzie.
  • Odpowiedz
Bo jak nie to zamknij ryj, bo ja też płacę za Policję i oni nie są od tego, by uciszać jakiejś kretynce imprezę.

@KrzaczekPl: albo patusiarz drący p---ę jak pawian o 3 nad ranem, albo bagieta, która uważa, że jest stworzona do wyższych rzeczy, niż jeżdżenie do zakłócania ciszy nocnej, nie mogę się zdecydować xD
  • Odpowiedz
@Adriian321: mam nadzieję, że Pani policjantka strzelała, chociaż prawda jest taka, że osoba z nożem, kontra b--ń w kaburze to nie masz szans, jak nie jesteś komandosem. A komandos i tak raczej nożem by ciął, a b--ń wyciągnął wycofując się dopiero.

Tak jak my terrorystów wyszkoliliśmy, tak Polaków się boją, bo kto chodzi z taśmą w karabin.
K.....l - @Adriian321: mam nadzieję, że Pani policjantka strzelała, chociaż prawda je...

źródło: 278191319_1054545795272770_1937773933702194394_n

Pobierz
  • Odpowiedz
@dr_papieros: jak potrzebuje pomocy policji to zawsze p------ą, żebym zaczekal 3 albo 4 godzny na komisariacie "bo teraz nie ma policjanta zadnego" ewentualnie tak kieruja rozmowe zebym odpuscil bo wiedza, ze im tylko statystyki zepsuje to zgloszenie bo oni ztym nic nie zrobią, raz tez zglosilem policjanta cpuna handlujacego narkotykami to dla odmiany nic nie zrobili
  • Odpowiedz
@donalejd To, że komenda jest blisko nie musi niestety oznaczać, że jest wolny patrol, możesz też mieszkać kilometr od pogotowia, ale to nie znaczy, że karetka przyjedzie do Ciebie w 5 minut.
  • Odpowiedz
@donalejd najciemniej pod latarnią. Lata temu w mieście gdzie się wychowywałam spłonął Carrefour co był zaraz obok komisariatu. Historia jest taka że jakiś człowiek wszedł na komisariat i powiedział że sklep płonie a Ci wyjrzeli za okno a tam nic nie widzą bo dym…. Jak straż pożarna przyjechała to tam już nie było co gasić. W Internecie krążyły nagrania z podpalenia gdzie typo pod oknem policji znosił różne materiały i na
  • Odpowiedz
@donalejd: Bo policja działa tak że nie działa.
Jak potrzebowałem pomocy i poszedłem tam gdzie trzeba w nocy to czekałem około 40m
Koleś w środku z kimś chyba walił konia. Zamiast nie wiem spisać czy coś to kazał mi czekać na patrol.
No chyba przyszedłem po to aby to ominąć ale trudno

A teraz najlepsze. Powiedziałem co się stało i opisałem typa. Okazało się że typ karany i po paru
  • Odpowiedz