Aktywne Wpisy

DartNorbe +69
Jest w tym pewnego rodzaju tragedia: zapłakani rodzice mówią, że syn był dziwny, odmawiał pomocy psychiatry i wizyt u psychologa/terapeuty. Po interwencji lekarza (ponoć) wdało się jakieś zakażenie, które później utożsamiał jako celowe i wrogie (urojenia prześladowcze) działanie więc działał odwetowo (brak regulacji emocji). A w mediach rozprawa jak uniknąć takich sytuacji w przyszłości i mało się mówi o tym, że to przede wszystkim człowiek chory psychicznie. Środkiem do uniknięcia ataków na

asdfghjkl +62
Hop co pojechał 12km po najlepsze pita gyros w galaktyce. Jagnięce się skończyły także kurczok i wieprzowina. Każdy składnik idealny. Ambrozja jednym słowem #legancko #kyrieelejson #jedzzwykopem

źródło: IMG_9987
Pobierz
#zalesie #polska
Nie chce iść, n------i są fest
Komentarz usunięty przez moderatora
Kiedyś też fajną radę usłyszałem, a co do tego.
To że właśnie często przy założeniu że najpierw była rozmowa i prośba, która jednak nie uspokoiła imprezy. A potem przyjeżdża policja czy tam zależnie od miasta straż miejska, to rodzi jeszcze większe problemy. Bo potem taki nietrzeźwy umysł już ma podejrzenie kto go "podkablował".
Od razu mówię, że ona jako kobieta bardzo dobrze robi. Jak ktoś nie umie się zachować to trudno. Zobaczcie ile było przypadków, że imprezowicze poturbowali osobę która przyszła pogadać.
Ja sam to nie mam problemu pójść pogadać z sąsiadem jak jest za głośno, ale być może ja mam inne relacje z sąsiadami niż ona no i jestem chłopem.
Policja jest od tego żeby uciszać toteż koleżko pyzaty @
Koniec końców jest taki, że patrol i tak.nie przyjechał i sprawa nie załatwiona.
I to chłop serio mówił, że 3 razy zgłaszał, że maluch stoi mu #!$%@? na polu. Nawet tablicę miał
https://tvn24.pl/katowice/czestochowa-wezwal-policje-do-zaklocania-ciszy-nocnej-zostal-pobity-ra983048-ls2282876
https://lodzka.policja.gov.pl/ld/informacje/30985,Pobili-mezczyzne-bo-zwrocil-im-uwage.html
@donalejd: panowie policjanci też nie chcą i się boją, trochę wyrozumiałości ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Więc mamy tradycje j.... xd