Wpis z mikrobloga

Jak to jest, że mieszkam kilkaset metrów od policji, impreza nade mną na całego, dzwoniłam godzinę temu i dalej nie przyjechali ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#zalesie #polska
  • 105
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@fhgd jak mnie z kumplami gonili kibole Wisły z maczetami to policja przy zgłoszeniu stwierdziła że tak było, jest i będzie, poza tym anonima nie będą tak pilnie traktować, bo z wiadomych względów woleliśmy nie podawać swoich danych
  • Odpowiedz
@donalejd: już ci mówię, zgłoszenia mają priorytety, tego typu mają najmniejszy. Jak że patroli jest za mało na ilość zdarzeń w obecnej chwili to najpierw robią wyższe priorytety, a potem te najniższe. Czasem bywa tak, że zgłoszenia o glosnych sąsiadach są wykonywane rano kolejnego dnia.
  • Odpowiedz
  • 0
@donalejd pies sąsiada n--------a godzinami pod siatką, byłem, rozmawiałem. Żadne patusiarstwo, myślałem, że się uda coś załatwić. Usłyszałem "pies ma to do siebie, że szczeka". I koniec, więcej nie pogadasz. Dzielnicowy mówi, że mamy się jakoś dogadać. Inni sąsiedzi wezwali na nich policję do nocnej imprezy, to tamci potem dwa lata zgłaszali złośliwie rożne rzeczy typu za duże ognisko.
  • Odpowiedz
@dr_papieros dawno dawno temu koleś z mojej klasy w szkole średniej był na takiej imprezie calonocnej. Sąsiad z dołu przyszedł ich uciszać. Został pobity tak że zmarł po krótkim czasie.
  • Odpowiedz
Jak to jest, że mieszkam kilkaset metrów od policji, impreza nade mną na całego, dzwoniłam godzinę temu i dalej nie przyjechali ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@donalejd: pewnie przed tobą dzwonili z innymi stu dwunastoma imprezami w okolicy i jesteś fafnasta w kolejce FIFO.
  • Odpowiedz
@donalejd oni się nadają tylko do umarzania spraw i nic więcej, do mojej sąsiadki z 15-18 lat temu (miałem koło 10-12lat) dobijali się jacyś goście, z 10 typa łyse karki. Sąsiadka sama wdowa, dzwoni do mojego ojca. Ojciec sam na 10 nie wyjdzie cholera wie co im do łba strzeli. Zadzwonił na policję to nasza kochana sluzba całe 45 minut jechała, komenda 5 minut od domu rowerem -_-

Tamci artyści to
  • Odpowiedz
@euklides i myślisz, że patrole terenowe siedzą na komendzie? xdd wtedy byś mówił, że siedzą i nie patrolują miasta. Ogólnie w tej politycznej formacji są duże braki kadrowe, z tego co widać to nieraz w Gdańsku (!) na służbę patrolową wyjeżdżają dwa radiowozy (ze wszystkich ośmiu komisariatów), także tam po prostu nie ma kim robić, a jak jest, to niestety przyjeżdża patrol który ma służby rok i nic nie ogarnia.
  • Odpowiedz
@donalejd 1. Anonimy mają w dupie
2. W policji są straszne braki kadrowe i mają mnóstwo spraw do załatwienia.
@dr_papieros @mazut_kluczowy
Ja tam uważam że wszystko jest dla ludzi, sam czasem zrobię imprezę i jest trochę głośniej, jak sąsiad też odpali muzykę od czasu do czasu to mi to nie przeszkadza. Problem jak masz sąsiada patusa który non stop napierdziela bo wolnoc Tomku w swoim domku. Rok z takim
  • Odpowiedz