Wpis z mikrobloga

@JoeGlodomor Chociażby dlatego że zamiast skupić się na obowiązkach bardziej skupiasz się na tym żeby tego płatka śniegu nie urazić bo będzie to miało o niebo większe konsekwencje niż zepsucie taska. Nie musi to być żart, może być zwrócenie się w "niewłaściwy" sposób czy brak flagi popierającej jego ruch na czole, plecach i w ręce przez cały czerwiec.
  • Odpowiedz
@sidhellfire O to chodzi. Praca zrobiona lub nie, mało istotne. Nie każde stanowisko to obsługa reaktora atomowego, większość obowiązków się dubluje i nie przynosi żadnej wymiernej korzyści. Ważne że pracownicy się nie lubią, więc nie są w stanie się zjednoczyć i będą się nawzajem p----------ć.
  • Odpowiedz
@Milo900: nie widzę problemu. Oczywiście może się zdarzyć rzadki przypadek, że ktoś jest chory na głowę i będzie specjalnie prowokował/kręcił dymy w duchu woke i SJW, ale to na szczęście rzadkość
  • Odpowiedz
@Milo900: a jakie to ma znaczenie, póki nie będę tego współpracownika ruchał (albo on mnie)? Może się identyfikować nawet jako kosmita, byle dobrze wykonywało swoją robotę.
  • Odpowiedz
@Milo900: mam transa (z niego na nią) w robocie, idiota i zwyrol.
Najlepszą inbe miały hry bo wygląda jak gruba baba, a ma na imię Patryk bo jest w trakcie transformacji. Faceci i kobiety nie chcą go w szatni xD
  • Odpowiedz
Brakuje odpowiedzi "to zależy". Bo nie interesuje mnie życie prywatne i poglądy kogoś innego do momentu, kiedy ten ktoś nie usiłuje mi ich narzucać. Inaczej mówiąc, nie mam nic przeciwko pracowaniu z kimś niebinarnym (i nawet nie wiem, co te pozostałe pojęcia oznaczają), dopóki ten ktoś nie zacznie się domagać atencji wyłącznie z racji bycia niebinarnym. To samo dotyczy się np. homo. Nie interesuje mnie, że jesteś homo i nie mam nic
  • Odpowiedz
@kasztan00: co rozumiesz przez rozpowiadanie na lewo i prawo?
bo mówiąc 'pojechałem z żoną i dziećmi na wakacje' rozpowiadasz, że jesteś hetero facetem i kończysz w środku bez gumy
czy współpracowicze czy jak to tam się nazywa mówiąc 'pojechałom z moją osobą partnerską na wakacje' też rozpowiada na lewo i prawo?
  • Odpowiedz