Aktywne Wpisy

annlupin +36
siedze se jusz herbatke wypije potem może w gre pogram ale nie wiem a co uwas
źródło: annlupin0001234
Pobierz
Bielawski +20
źródło: 1000007016
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: annlupin0001234
Pobierz
źródło: 1000007016
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Może nie jest to ten najlepszy gdzie przelewają na konto miliony ale za to taki który wygrywa tylko 2 tysiące osób rocznie i nazywa sie glejak. #rozdajo nie bedzie xD
Człowiek jeszcze dwa miesiące temu żył z nieświadomością i przyjacielem w płacie czołowym który czekał żeby przypierdzielić pewnego dnia z utratą przytomności. Szybka wycieczka na SOR, rezonans magnetyczny i biopsja żeby dowiedzieć się z czym mamy do czynienia.
Aktualnie jestem na wczasach w szpitalu onkologicznym na radioterapii żeby naświetlając zmniejszyć guza, a później zaczynam chemioterapie. Dwa miesiące w szpitalu od początku grudnia do końca stycznia to człowiek ma troche czasu żeby odpocząć, pooglądać filmy i poczytać książki. Dni tak szybko umykają że zaraz wigilia, a nawet dobrze jednego serialu nie skończyłem. 乁(⫑ᴥ⫒)ㄏ
Najgorsze jest oglądanie #ksiazulo bo człowiek ciągle myśli że zjadłby jakiego super kebaba, a tu lipa. Zostaje dieta szpitalna i smaczki z szafki xD
Ogólnie na oddziale straszna geriatria i będąc w miarę młodym to na towarzystwo nie ma co liczyć ale mając dobry inernet jest co robić.
Dla ciekawskim wrzucam link jak wygląda radioterapia. Jakby ktoś miał jakies pytania to piszcie bo mam czas żeby poodpisywać.
#heheszki #onkologia
źródło: IMG_20251220_165115416_HDR
PobierzKarmią dobrze a nie moge przytyć bo maska do radioterapii nie wejdzie xDD
@Grzesiek_astronaut2: 34 lata
źródło: radioterapia-maska-na-twarz-pacjenta
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@dawid131: chup co gilfami gardzi. Zdrówka.
Trzymaj się tam!