mirko_anonim
✨ Obserwuj #mirkoanonim
Nie wiem co sie dzieje przez ostatnie lata ale mam wrazenie ze #rozowepaski w ogole nie walcza o zwiazki przez to ile maja wyboru. Nie ten? To zaraz odpali tindera i ma setke innych.

W tym roku spotykalem sie z dwoma dziewczynami, z jedna wszystko szlo w dobrym kierunku ale niestety dostalem projekt w Niemczech i musialem wyjechac na pare tygodni. Utrzymywalismy kontakt ale byl coraz rzadszy. Postanowilem to zakonczyc - rozmawialismy godzine i zakonczylismy na normalnej stopie. Dziewczyna ani razu pozniej sie nie odezwala w stylu "tesknie", "co robisz" itp. Po prostu "ok, ciao" i nastepny.

Z druga rowniez sie spotykalem 3 miesiace, napisalem jej ze nie wyjdzie bo widze jak bardzo wciaz jej zalezy na jej bylym facecie i ze ciagle sie czuje jako druga opcja wiec nie zamierzam dalej sie spotykac i orbitowac. Co ona na to "ok, szkoda, powodzenia"

I to pisza dziewczyny po 30! czy swiat stana na glowie i naprawde nikt sie juz nie stara, nikt nie walczy?

#zwiazki #logikarozowychpaskow #pytanie

─────────────────────

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

39
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
kasiknocheinmal
@mirko_anonim: czekaj, sam je spławiasz i czekasz aż będą do ciebie pisać? Po co mają pisać skoro ich nie chcesz? To były związki czy luźne spotykanie?
280
Dueil_angoisseus
Dueil_angoisseus
@mirko_anonim: Dokładnie. Po co mają walczyć jak nowego znajdą w max 2 dni.
150
mirko_anonim
Anonim (nie OP): - wykopek mówi babie, że jej nie chce i żeby odeszła
- baba: odchodzi
- wykopek: PIKACZUFEJS

Przedstawiasz właśnie wyśmiewaną na wykopie logikebab, tylko tutaj w męskim wydaniu. Czemu miałyby o Ciebie walczyć w tych sytuacjach?
58
M.....a
M.....a
@mirko_anonim: 1) Byliście parą, czy tylko się spotykaliście na randki? Może sobie przyśniłeś, że jesteście razem i ma obowiązek tęsknić.

2) Sam jej dałeś znać, że nie wyjdzie. Pewnie miałeś rację, więc odpuściła. Nic na siłę.

Nie będziemy latać za każdym bakłażanem. Możemy żyć bez faceta. To mężczyźni mają chore parcie na znalezienie pary, bo mają niskie poczucie własnej wartości. Bliżej 30 trochę zmienia się nastawienie w kwestii związków. Pozdrawiam
30
mirko_anonim
Anonim (nie OP): W czym jest problem? Uszanowały Twoje zdanie, zgodziły się z nim i zrobiły jak powiedziałeś, że chcesz. Jeśli to z Twojej strony była gierka, to nie wyszła.

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
26
H.....r
H.....r
@mirko_anonim: może nie czują że mają o kogo walczyć, z tego co piszesz to dziwisz się dlaczego kobiety nie proszą cię żebyś wrócił
xD
17
To_ja_moze_pozamiatam
@mirko_anonim czyli zakończyłeś dwa związki i masz ból doopy ze laski się potem nie prosiły?
17
J.....t
J.....t
@mirko_anonim Ja jako różowa walczyłam do końca i tylko poczułam się jak klaun na końcu. Może odpuszczenie jest zdrowsze?
14
Wink
@mirko_anonim: zarzutka albo OP debil xD
8
AnonimoweLwiatko
@mirko_anonim: Niestety też to zauważyłem. Trzeba szukać taką co się w aplikacje nie bawi
7
Linnior88
@mirko_anonim tak się zachowują akurat obie plcie faceci też , ja miałam kilka relacji gdzie dopóki walczyłam to było ok a później zerwanie bo zdziwko że nie będę wiecznie za kimś latać , no i co z tego że mają ponad 30 lat ? Teraz już są inne czasy , może mają w dupie posiadanie rodziny dzieci , może lubią luźne relacje dlatego im to nie robi różnicy ile mają lat
7
Przegrywek123
@mirko_anonim: zależy od laski szczerze. Jeśli szuka czegoś na stałe i nie jest głupia, to nie odpuści "dobrej partii". Na tinderze mężczyźni mają problem z małym wyborem (ratio płci, więcej lasek) a kobiety ze śmieciowym wyborem (przygłupy, konfederaci, szukający tylko ruchania itp). Dużo zmienia też miejsce zamieszkania.
6
Deska_o0
Deska_o0
Postanowilem to zakonczyc - rozmawialismy godzine i zakonczylismy na normalnej stopie. Dziewczyna ani razu pozniej sie nie odezwala w stylu "tesknie", "co robisz" itp. Po prostu "ok, ciao" i nastepny.

@mirko_anonim: jesteś pewny że to była kobieta a ty jesteś facetem? Brzmi jakby było odwrotnie
6
gdziesomojeokulary
gdziesomojeokulary
@mirko_anonim: Wtf, jakby mi facet powiedział, że elo, żegnamy się, to też bym powiedziała "ok, dzięki za info, powodzenia". Po co mam walczyć, skoro jasno zakomunikował swoją decyzję.

Chyba że OP to książę, o którego trzeba walczyć xD
6
Kasahara
@mirko_anonim: czy Ty normalny jesteś kobieta około 30 lat ostatni dzwonek by zaraz dzieciaki robić, a Ty po chwili znajomości wyjeżdżasz i je spławiasz i doznajesz szoku, że nie błagają o kontynuowanie tego. xD Beka.
5
AnonimoweLwiatko
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
4
Kitku_Karola
@mirko_anonim ledwo kilka miesięcy znajomości i laski mają rzucać całe swoje dotychczasowe życie bo Ty wyjeżdżasz? Równie dobrze mogłeś być handlarzem organów i próbować je w taki sposób wywieźć za granice xD jak dla mnie nie ma nic dziwnego w tym że ktoś po ledwo kilku miesiącach znajomości nie chce zmieniać swojego życia diametralnie, to prawie tak jakbyście się już zaręczyli czy planowali ślub a to jakaś świeża relacja. Poza tym
4
M.....a
M.....a
@JacksBrokenHeart: warto dać na wstrzymanie, myśleć zdroworozsądkowo, myśleć o sobie
3
podomka
podomka
@Kasahara dzieciaki można rodzić nawet po 40. Mamy in vitro i badania prenetalne, a więc wiek nie jestem problemem. Polki i tak szybko rodzą pierwsze dziecko w porównaniu z innymi krajami w UE. W moim otoczeniu kobiety najczęściej rodzą pierwsze dziecko w wieku 33-35 lat. Mieszkam w stolicy.
3
Raptorzof
@mirko_anonim: Chłopie, ale Ty sam zakończyłeś te relacje :D
3