Aktywne Wpisy

Saddog +22
Napisałem to co na obrazku do koleżanki która mi się podoba. To miał być początek flirtu, wyjścia z sfery koleżeńskiej, z friendzonu...
Zdecydowałem się na ten krok po 2 miesiącach znajomości. Miałem problemy z oceną jej stosunku do mnie. Od początku wydawało mi się to podejżane że hot dziewczyna chce ze mną pisać i czasami się spotykać. Pisałem już o tej relacji więc nie będę się powtarzał.
I nagle ghosting... Jakie to
Zdecydowałem się na ten krok po 2 miesiącach znajomości. Miałem problemy z oceną jej stosunku do mnie. Od początku wydawało mi się to podejżane że hot dziewczyna chce ze mną pisać i czasami się spotykać. Pisałem już o tej relacji więc nie będę się powtarzał.
I nagle ghosting... Jakie to
źródło: 1000003020
Pobierz
mirko_anonim +61
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Złości mnie bardzo w pracy egoistyczny zwyczaj braku tzw. small talku, czyli krótkich, grzecznych i niezobowiązujących rozmów na tematy ogólne. Zwłaszcza młodzi ludzie, w tym głównie młodzieżowe Zetki, nie chcą i nie potrafią rozmawiać na ogólne tematy z koleżeństwem w pracy. Dla przykładu ja zawsze spotkane osoby w drodze do biura, w windzie, na korytarzu czy w jakiejkolwiek wspólnej przestrzeni regularnie zagaduję, mówię o pogodzie, o zbliżających się
Złości mnie bardzo w pracy egoistyczny zwyczaj braku tzw. small talku, czyli krótkich, grzecznych i niezobowiązujących rozmów na tematy ogólne. Zwłaszcza młodzi ludzie, w tym głównie młodzieżowe Zetki, nie chcą i nie potrafią rozmawiać na ogólne tematy z koleżeństwem w pracy. Dla przykładu ja zawsze spotkane osoby w drodze do biura, w windzie, na korytarzu czy w jakiejkolwiek wspólnej przestrzeni regularnie zagaduję, mówię o pogodzie, o zbliżających się

![Tragiczna interwencja policji. Ujawniamy szokujące nagrania [TYLKO U NAS]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/275c02581967f24048c94b1c803e4a25632a6f2aed52d4829931b52df1ea4473,q80.png)

źródło: temp_file7917214136069762987
PobierzBrics to układ handlowy, nie uświadczysz w nim narzucania tolerancji gejów, albo innych głupich przepisów unijnych. Dlatego niektórym może to się podobać.
Poza tym co, wszystkie kraje w brics Polska ma traktować jak wrogów?
Niektorzy pewnie by tak chcieli. Ale to też głupie podejście.
Już na wieczność będziemy na smyczy usa? To może niech zniosą dla nas cło, opłaty za zakupy w stanach? Taki to przyjaciel że jakbym chciał coś zamówić to zapłacę 2x więcej niż Amerykanin. Zostawić tylko opłatę za przesyłkę (z Chin jakoś dało się darmową przesyłkę z Ali jakieś duperele a z usa się nieda?)
@Martenzyt_waleczny: Trochę tak jak Rada Wzajemnej Pomocy Gospodarczej RWPG (ros. СЭВ). Byliśmy kiedyś w takiej, do ZSRR wysyłaliśmy maszyny rolnicze, stal, zboże a w zamian dostawaliśmy w------l ewentualnie pozwalali nam produkować spinacze biurowe na rynek lokalny xD
@Martenzyt_waleczny: Oby. Na ruskiej już byliśmy i do dziś się nie pozbieraliśmy.
źródło: 8tlbve
Pobierz@Martenzyt_waleczny: nie każdy, np w państwach BRICS obywatel nie ma takiego prawa.
@Martenzyt_waleczny: tak samo jak układ Warszawski to był sojusz pokojowy, a umowa przyjaźni z narodem rosyjskim była dobrowolna xD
@Martenzyt_waleczny: Japonia i Korea Południowa świetnie wyszły na byciu smyczy USA, nawet Tajwan, pomimo bardzo słabej sytuacji geograficznej nie ma się źle. A jak tam sobie poradzili państwa pod ruskim butem? Pewnie równie świetnie, wystarczy spojrzeć na taką
@Martenzyt_waleczny: Co xDD
Nie mamy traktować państw BRICS jako wrogów, a wręcz przeciwnie - powinniśmy pomagać słabiej rozwiniętym, bardziej prymitywnym narodom. Wrogami są tylko te wrogo nastawione do nas i pozostałej części cywilizowanego, współczesnego świata.
Takie przypadki jak twój zawsze mogą wyemigrować tam gdzie prosty, prymitywny plebs nadal interesuje się związkami obcych ludzi.
Także nie rozumiem twojego wpisu