Wpis z mikrobloga

Jak to jest, że wielu facetów tak się oburza na wybór Ciri jako protagonistki w nadchodzącym Wiedźminie, bo niby nie mogą się wczuć w postać żeńską. Ale za to bez problemu mogą się wczuć w legendarnego zabójcę potworów czy innych superbohaterów w grach, jak są tylko spoconymi grubasami grajacymi w gierki.
#gry
  • 199
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 30
@JoeGlodomor: Pierwsze słyszę w sumie. No ale jak się cherry-picking uprawia to można ze wszystkiego aferę zrobić, bo znajdą się zawsze komentarze skrajne.

Prosty przykład z życia : -10 stopni czyli zimno, tak? A no nie do końca, bo znajdziesz też i komentarze, że zajebiście ciepło jest.
  • Odpowiedz
@JoeGlodomor: wydaje mi się, że nikt nie narzekał na Ciri w W3, za to ta z W4 wygląda jak "ciotka sąsiadka" z piętra niżej, którą mijam co jakiś czas jak taszczy wózek na kółkach z ziarnem dla ptaków.

I tak, wiem że to fantastyka, więc potwory, utopce, zjawiska nadprzyrodzone, zbokolstwo, 50 płci czy po raz kolejny silna postać kobieca pozbawiona cech fizycznych, są tutaj w zupełności uzasadnione, ale po prostu
  • Odpowiedz
@haqqefe: Zacznijmy od tego, że w dupie czyjeś g---o preferencje. Jak mu się nie podoba może zwyczajnie zagrać w coś, gdzie gra się chłopem. To jest tak proste, grać w gry, które się podobają człowiekowi zamiast narzekać, że coś nie jest dla niego xD

Kolejna rzecz Ciri jest bohaterką główną sagi wiedźmińskiej w równym stopniu co Geralt jak nie w większym z względu na jej moce. I tutaj dochodzimy do
  • Odpowiedz
Nie narzekaumy na nic bo się tobie to nie podoba xd I co z tego, że Ciri była w sadze tak samo ważna jak Geralt. No może se mieć te boskie zdolności, ale wiedźminem nie jest i twoje agresywno gówniane wypociny tego nie zmienią.
  • Odpowiedz
@haqqefe: Jeśli scenarzysta W4 stwierdzi, że Ciri jest wiedźminką to nią będzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zresztą pamięć mnie może mylić bo czytałem już dawno sagę ale Ciri też tam nazywano wiedźminką.
  • Odpowiedz
@JoeGlodomor: ja jestem średnio nastawiony na tę postać przez samą Trójkę. Wstawki gdzie kierowaliśmy Ciri były pod koniec już lekko męczące, a tutaj mamy mieć z nią całą trylogię. No ale może im się uda.
  • Odpowiedz