Aktywne Wpisy

BlackenedBlue +74
źródło: G5OpOl0XQAAswLZ
Pobierz
SystemHalted2_0 +30
Czy tylko ja mam wrażenie, że internet w ostatnich latach oprócz całego tego szumu wokół AI, stał się dziwnie wrogi wobec ludzi, którzy znają więcej niż jeden język? Coraz więcej stron na siłę tłumaczy treści, zamyka użytkowników w narodowych bańkach, jakby ktoś celowo chciał ograniczyć swobodny przepływ informacji. Taki reddit tłumaczy się sam, youtube automatycznie podmienia tytuły i dodaje dubbing w losowych językach, google wciska przetłumaczone wersje zagranicznych stron z błędami jak

Karmel to baaaardzo duży psiak, właściciele upodlili go koszmarnie. W dniu odbioru ważył z 10kg gdzie dla psa jego gabarytów prawidłowa waga to z 20kg. No i klasyczny łańcuch, mróz…
Nie wiem czemu ale brak jest jakiegokolwiek zainteresowania Karmelem. Od dwóch lat mieszka w hotelu i nie było ani jednego pytania o jego adopcję ☹️
#otoziaki
#pokazpsa #psy #smiesznypiesek #pomagajzwykopem #niekupujadoptuj
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@cytmirka ja będę za jakiś czas szukał psa do domu, mam nadzieję, że zapamiętam Cię lub trafię na Twój post. Poprzedni pies to był schroniskowy weteran (pięcioletni pies, który trzy lata spędził w schronisku, z czego 1,5 roku nie wychodził z boksu ( ͡° ʖ̯ ͡°
Lecisz z liściem od razu do właściciela czy tylko wewnętrznie jesteś zła?
Ja bym chyba wybuchł xD