Aktywne Wpisy

tesknilam_ +772
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +753
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

źródło: G5OpOl0XQAAswLZ
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Jeszcze te patyczki wrzątkiem zalewam żeby były gorące i codziennie do kawy se nimi uszy czyszczę, ale nie dla higieny a dla szybkiej dopaminy
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@JanNaj358: poczekaj aż odkryjesz te chińskie patyczko-dłutka z kamerkami do wyciągania woskowiny.
Dopamina z wyciągnięcia dużego kawałku wosku z ucha większa niż z 10kg szczupaka na rybach xD
Ludzie od tysięcy lat czyścili uszy i problemu nie było, dopiero od niedawna są specjalne spreje - psikacze do ucha, całość polega na umiejętnym wyciąganiu "wosku" a nie wpychanie go dalej, to że ktoś "z----ł sprawę nie oznacza że patyczki są złe" nasi przodkowie sobie radzili i dali radę, a teraz patyczek do ucha to wielki wróg człowieka bo hur dur bo tak i już, patyczki to zło leć
@JanNaj358: oooo tak, widzę że nie tylko ja się tak rozsmakowuję ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@JanNaj358: ty chory po*ebie!
@Drake1 ja po basenie jeszcze kolejnego dnia miałem zatkane ucho to myślę że oczyszczę patyczkiem. Taa, potem do wizyty u laryngologa miałem tak zatkane ucho że czułem się jakby się kręciło w glowie i nie mogłem się skupić na niczym.
Nigdy
Komentarz usunięty przez autora
@silnikAtrakcyjny: za tym spiskiem stoja zymianie z ciemnej strony ksiezyca.