Aktywne Wpisy

mirko_anonim +5
✨️ Czy powinienem się martwić o zaproszenie na Facebooku od fryzjerki? Ⓘ
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.

kamil-tumuletz +170
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Skoro jesteś w 100% pewny że nie chcesz mieć dzieci to śmiało wykonaj ten zabieg. Drastyczne byłoby rozwalania zdrowia kobiety hormonami (skoro jak sam piszesz działają na nią źle).
Opcjonalnie możecie zainteresować się np. Nuvaringiem (https://www.medicover.pl/leki/nuvaring/). Jest tam mniejsze stężenie hormonów niż w tabletkach i może kobieta lepiej to zniesie ale mimo wszystko szedłbym w stronę wazektomi (tym bardzej jak sam napisałeś
Nie musi tego robić. Po wazektomi mężczyzna dalej produkuje plemniki.
Ewentualnie zainteresuj sie metodami naturalnymi, ale to wymaga współpracy obu stron, systematyczności i ma pewne ograniczenia.
Tylko, że ja nie bałem się trzeciego, więc jak w końcu się nie chciało raz przerywać to mam trzecie. (ogólnie mam 100% skuteczności gdy się nie chciało)
Ale już idę na waze bo za stary jestem i mi sił by brakło na czwarte dziecko.
Nie ma co zmuszać partnerki do hormonów jeśli je źle znosi.
Usiądźcie, zastanówcie się naprawdę czy nie