Aktywne Wpisy
Kto poleci coś do oglądania? Szukam czegoś naprawdę dobrego, a celować na chybił trafił średnio mi się widzi. Czat GPT też wypluwa jakieś głupoty.
Co widziałem: Breaking Bad, Dr House, Białe Kołnierzyki, Gotham, Pingwin, Synowie Anarchii, Peaky Blinders, Gra o Tron, Ród Smoka, Rycerz Siedmiu Królestw, Elementary, Sherlock (ten z Cucumberem), Lost, Czas Honoru, Narcos, Lucyfer, Taboo, The Boys, Wikingowie.
Coś co mi nie przypadło do gustu: Stranger Things, Dexter, Kości, Black
Co widziałem: Breaking Bad, Dr House, Białe Kołnierzyki, Gotham, Pingwin, Synowie Anarchii, Peaky Blinders, Gra o Tron, Ród Smoka, Rycerz Siedmiu Królestw, Elementary, Sherlock (ten z Cucumberem), Lost, Czas Honoru, Narcos, Lucyfer, Taboo, The Boys, Wikingowie.
Coś co mi nie przypadło do gustu: Stranger Things, Dexter, Kości, Black

baemaj +27

Dzisiaj sie dowiedzialem ze na zachodzie Europy moga brac kredyty hipoteczne ze stala stopa oprecentowania na caly okres kredytowania....
Francja = 1.3% na 30 lat wraz z ubezpieczeniem w sumie 2%
Holandia = 1.92% na 30 lat
Hiszpania = 1.1% na 20 lat
A w Polsce? Polacy uwielbiaja wysokie ceny, niskie pensje i gorsza jakosc. Kraj niewolnikow.
#nieruchomosci
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: bzdura
Bo robaka polaka na wynajmie trzeba hodować ( ͡º ͜ʖ͡º)
@mirko_anonim: wystarczy przyjąć euro, ale nie bo nie będzie można pustych pieniędzy drukować.
ale teraz urosły, nowe kredyty teraz mają ponad 3 proc i ludzie strasznie narzekają że wysoko
To było w czasie COVIDu, w Polsce też się dało wtedy już brać 5-letnie przynajmniej stale stopy, więc jeszcze 1-2 lata miałbyś spokój.
COVID to była super okazja. To był krach
Może i tak, jeśli podaż podąży za popytem
Euro to nie wszystko