Aktywne Wpisy

wscieklykabanos +239
źródło: HEr4OynWwAAsJVr
Pobierzwpis na jaki grubasy nie zasluguja ale zrobic trzeba
PODSUMOWANIE 7 EDYCJI IGRZYSK BEBZONOW
tldr:
grubasy sa dalej tluste i tepe, odpadla polowa, wstyd jak diabli, tylko 36 osob schudlo od 4 kilo w gore
a
PODSUMOWANIE 7 EDYCJI IGRZYSK BEBZONOW
tldr:
grubasy sa dalej tluste i tepe, odpadla polowa, wstyd jak diabli, tylko 36 osob schudlo od 4 kilo w gore
a

![Kiedy Rzeczpospolita była największa? [MAPA]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/b417579ec4e6d9b68a885417692ce38a7a453e479fa1945c3fc548e413cb1882,q80.jpg)

Pytanie dla różowych pasków na tagu.
Czy odpisalibyście gościowi na messengerze którego widzieliście parę razy na oczy ale z którym nigdy nie rozmawiałyście ?
Podoba mi się dziewczyna z którą zdarza mi się widzieć czekając na pociąg plus studiujemy w tym samym mieście (wcześniej razem chodziliśmy do szkoły i stąd kojarzę jak się nazywa) ale póki co nigdy nie miałem możliwości zagadania i wydaje mi się że napisanie do niej by móc się spotkać, pogadać jest w creepy dodatkowo trochę słabo wychodzi mi kontakt z kobietami więc też trochę jestem przegrywem. Chciałbym wreszcie coś z tym zrobić bo wydaje mi się że moglibyśmy się dogadać ale to jest czysty domysł z mojej strony.
#zwiazki #relacjemiedzyludzkie #rozowepaski #logikarozowychpaskow
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: czyli jeździcie jednym pociągiem? Mi się udało w IC poznać i przelecieć nieznajoma laske
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
@ZachowamDlaSiebie: To dorośli ludzie nie mogą być nieśmiali? Nieśmiałość mija z wiekiem? No nie wiem.
@choochoomotherfucker: Ależ mogą. Tylko, że dojrzali ludzie starają się walczyć ze swoimi słabościami, wyjść czasem ze strefy komfortu i podjąć ryzyko, chociaż to nie do końca przyjemne. Tylko wtedy się rozwijasz. Oczywiście, że nie musisz tego robić i zatrzymać się na etapie mentalnego dziecka, ale nie ma co oczekiwać, że będzie się wtedy szanowanym.
@lubiejescfrytki: w większości przypadków następuje wyśmianie/ignorancja ¯\(ツ)/¯