Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Pytanie dla różowych pasków na tagu.
Czy odpisalibyście gościowi na messengerze którego widzieliście parę razy na oczy ale z którym nigdy nie rozmawiałyście ?
Podoba mi się dziewczyna z którą zdarza mi się widzieć czekając na pociąg plus studiujemy w tym samym mieście (wcześniej razem chodziliśmy do szkoły i stąd kojarzę jak się nazywa) ale póki co nigdy nie miałem możliwości zagadania i wydaje mi się że napisanie do niej by móc się spotkać, pogadać jest w creepy dodatkowo trochę słabo wychodzi mi kontakt z kobietami więc też trochę jestem przegrywem. Chciałbym wreszcie coś z tym zrobić bo wydaje mi się że moglibyśmy się dogadać ale to jest czysty domysł z mojej strony.
#zwiazki #relacjemiedzyludzkie #rozowepaski #logikarozowychpaskow

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Cześć. Ja bym nie odpisała, a w myślach obśmiała delikwenta, że widuje mnie regularnie w realu ale nie ma jaj podejść i pogadać jak normalny dorosły człowiek tylko bawi się w stalkowanie i potrzebuje pośrednictwa w postaci messengera. O ile nie macie po 15 lat, to jest jednak słabe. To tylko moje zdanie, ale uważam że o wiele lepiej podejść i zwyczajnie pogadać.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: wypisz wymaluj moja historia z mężem, tylko role odwrócone 💞 ja bym się starała usiąść niedaleko niej w pociągu i przy wysiadaniu jak podejdziesz do drzwi to bym powiedziała "cześć". Dokładnie tak wyglądało nasze zapoznanie, normalnie jakbym czytała naszą historię 💖 Kto wie, może to Twoja żona będzie, powodzenia życzę 😉
  • Odpowiedz
@mirko_anonim ja bym odpisała, ale na zasadzie że nie znam Cię i nie pisz więcej ^^’ zdarzyło mi się że ktoś do mnie pisał ale to z reguły nie były osoby które ja znam z widzenia tylko te które mnie znają z widzenia więc owszem to było creepy.
  • Odpowiedz
To dorośli ludzie nie mogą być nieśmiali?

@choochoomotherfucker: Ależ mogą. Tylko, że dojrzali ludzie starają się walczyć ze swoimi słabościami, wyjść czasem ze strefy komfortu i podjąć ryzyko, chociaż to nie do końca przyjemne. Tylko wtedy się rozwijasz. Oczywiście, że nie musisz tego robić i zatrzymać się na etapie mentalnego dziecka, ale nie ma co oczekiwać, że będzie się wtedy szanowanym.
  • Odpowiedz
@user_no_4: Nie wiem, nie mam doświadczenia, bo na mnie nigdy żaden chłopak nie zwrócił uwagi, ale skoro próbowałeś i wiesz to może i prawda. Jednakże nadal uważam, że autor powinien zagadać, bo lepiej wiedzieć i się nie łudzić, a może się uda.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ja osobiście usuwam zaproszenia od osób, które kojarzę z twarzy, a w rzeczywistości nie znam lub rozmawiałam raz, więc mam nadzieję, że nie nie jest taka jak ja, ale może się tak zdarzyć. Napisz do niej, w najgorszym przypadku cię oleje, a najlepiej zagadaj w pociągu, a najlepiej na peronie, żeby nie miała poczucia osaczenia, że ja kojarzysz ;)
  • Odpowiedz