Wpis z mikrobloga

@Puccaa:

co się stało, że się nie udziela?

Teorii jest wiele xD
Derp twierdził, że chce sobie zrobić przerwę od atencji, a potem pisał na swoim koncie na youtube, że nie chce podawać numeru telefonu żeby się zalogować na wykopie. To jest wersja oficjalna, mniej oficjalna jest taka że chłop się trochę sfochał po tym jak wszyscy zaczęli cisnąć z jego poglądów religijnych które określały się między innymi tym, że
  • Odpowiedz
@stanleymorison: On należał do jakiegoś małego kościoła(adwentyści chyba?), i z tego co pamiętam podsyłał linki do jakichś ich materiałów w tym temacie.

Co XD

Jakiś Mirek pisał, że derp robił eksperyment z tym, że nie będzie mył zębów i nie będzie spożywał cukrów. Derp nigdy nie odpowiadał na pytania odnośnie tej kwestii, więc mogła to być prawda, ale wiem to tylko z drugiej ręki toteż nie wiem czy to prawda
  • Odpowiedz
@NaglyAtakGlazurnika:

czy użycie noża i widelca nie jest formą hedonizmu? Pterodaktyl z miski przyniesie identyczną wartość odżywczą ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Pamiętam jak Derp ziemniaki jadł codziennie, i ktoś dla beki napisał, że utłuczone są i z przyprawą, i czy to się nie skończy spiralą hedonistyczną i jeszcze sobie omasty do nich zrobi niedługo. Dzień później derp jadł już suche i nieutłuczone xD
  • Odpowiedz
@stanleymorison: On należał do jakiegoś małego kościoła(adwentyści chyba?), i z tego co pamiętam podsyłał linki do jakichś ich materiałów w tym temacie.

był z tego co kojarze katolikiem, np nie jadł mięsa w piątek i zresztą jego blog miał w nazwie coś w stylu catholic carnivore

Jakiś Mirek pisał, że derp robił eksperyment z tym, że nie będzie mył zębów i nie będzie spożywał cukrów. Derp nigdy nie odpowiadał na pytania odnośnie
  • Odpowiedz
@LewitujacyBanan:

Oto już zakończony (kwiecień 2021) eksperyment w zaprzestaniu higieny jamy ustnej, normatywnej w społeczeństwach zachodu (szczotkowanie zębów używając pasty do zębów) będąc na bardzo niskowęglowodanowej diecie opartej o mięso. Zapomniałem kiedy dokładnie zaprzestałem szczotkować, ale było to prawdopodobnie w późnym 2018 r., krótko po usunięciu pokarmów roślinnych ze sposobu odżywiania. Nadal używałem nici dentystycznych i w inne sposoby mechanicznie usuwam resztki jedzenia z powierzchni zębowych, głównie dla komfortu.

Głównym powodem
  • Odpowiedz