Aktywne Wpisy

moll +14
Powieje trochę paranoją zapewne, ale szukam #ksiazki dla preppersów, do survivalu czy innego bushcraftu - takiej jak dla debila, totalnie od podstaw, która pozwoli na "przetrwanie" w razie wojny albo innego kataklizmu. Najlepiej jakby było to w formacie, który można zapakować do plecaka ewakuacyjnego po lekturze.
Ktoś? Coś?
Taguję #preppers #bushcraft #survival dla większych zasięgów, pewnie wiecie co warto przeczytać i co się sprawdzi
Ktoś? Coś?
Taguję #preppers #bushcraft #survival dla większych zasięgów, pewnie wiecie co warto przeczytać i co się sprawdzi

labla +131

#lowfatderp #jedzzwykopem
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzTeorii jest wiele xD
Derp twierdził, że chce sobie zrobić przerwę od atencji, a potem pisał na swoim koncie na youtube, że nie chce podawać numeru telefonu żeby się zalogować na wykopie. To jest wersja oficjalna, mniej oficjalna jest taka że chłop się trochę sfochał po tym jak wszyscy zaczęli cisnąć z jego poglądów religijnych które określały się między innymi tym, że
https://www.youtube.com/@niecodziennapadlina6710/videos
@Zgrywajac_twardziela: XDD
@Zgrywajac_twardziela: Co XD
Jakiś Mirek pisał, że derp robił eksperyment z tym, że nie będzie mył zębów i nie będzie spożywał cukrów. Derp nigdy nie odpowiadał na pytania odnośnie tej kwestii, więc mogła to być prawda, ale wiem to tylko z drugiej ręki toteż nie wiem czy to prawda
źródło: image
PobierzKiedyś go pytałem, to twierdził, że nic normalnego nie je tylko takie rzeczy jak postował xD
Pamiętam jak Derp ziemniaki jadł codziennie, i ktoś dla beki napisał, że utłuczone są i z przyprawą, i czy to się nie skończy spiralą hedonistyczną i jeszcze sobie omasty do nich zrobi niedługo. Dzień później derp jadł już suche i nieutłuczone xD
był z tego co kojarze katolikiem, np nie jadł mięsa w piątek i zresztą jego blog miał w nazwie coś w stylu catholic carnivore