Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam 45 lat, marzę o tym, by znaleźć sobie drugą połówkę i założyć rodzinę. Chciałem mieć 2-3 dzieci, ale teraz to już jedno wystarczy. Ale jak znaleźć tę kobietę, jeśli chcę taką z 10 lat młodszą a jestem facetem niczym się nie wyróżniającym? Mam dobry charakter i stabilną pracę, tylko tyle. #kiciochpyta #wykop30plus #zwiazki #randki

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Mam 45 lat, marzę o tym, by znaleźć sobie drugą połówkę i założyć rodzinę.

to się chuop obudził ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ale jak znaleźć tę kobietę, jeśli chcę taką z 10 lat młodszą a jestem facetem niczym się nie wyróżniającym? Mam dobry charakter i stabilną pracę, tylko tyle

@mirko_anonim: nijak. w twojej sytuacji najlepiej znaleźć sobie jakaś samotną matkę która nie stała się nią z
  • Odpowiedz
Ale jak znaleźć tę kobietę, jeśli chcę taką z 10 lat młodszą a jestem facetem niczym się nie wyróżniającym? Mam dobry charakter i stabilną pracę, tylko tyle.

@mirko_anonim: w sensie przez 45 lat życia nie nauczyłes się poznawać samic? To może jednak się nie rozmnażaj
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Wielu przeciętnych facetów ma dużo młodsze żony, więc są takie kobiety, u których masz szanse. Część młodszych może cię odrzucić, bo faceci żyją zazwyczaj krócej i jeszcze taka różnica, nie każdy chce narazić się na zostanie młodą wdową. Próbuj szukać wszędzie. Powodzenia.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: tylko tyle albo aż tyle. Jesteś mężczyzną, więc teoretycznie masz nieograniczony czas na założenie rodziny. Ja bym zaczęła od aplikacji randkowych - tinder, sympatia, badoo. I nie słuchaj tych wykopkowych wysrywów tylko po prostu zacznij szukać
  • Odpowiedz
Nigdzie nie znajdziesz, bo takich już nie ma.
Zabieranie się za dzieci z laską 30+ która jeszcze nie ma dzieci? Chory pomysł.
Szukanie dziewczyny dużo młodszej od siebie, z którą się nie dogadasz długoterminowo? Chory pomysł.
Jak laska ma 30+ lat i nie miała jeszcze męża i nie ma dzieci, to coś jest nie tak.
Także jedyna opcja, która Ci zostaje na w miarę stabilną kandydatkę, to wdowa/rozwódka z co najmniej jednym
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: wszystko jest możliwe :) ja swojego partnera poznałam w wieku 30 lat, on miał wtedy 44. Natomiast no nie oszukujmy się, ludzie w tym wieku są już zazwyczaj po przejściach, rozwodach lub zakończonych długich związkach. Nie zgodzę się z tym, że z ludźmi z "przejściami" jest zawsze coś nie tak, ot ludzie się zmieniają, związki czasami się rozpadają, życie. Warto się po prostu dobrze poznać i zrozumieć z kim
  • Odpowiedz