Aktywne Wpisy
PiccoloColo +13
6 a może nawet 7 znajomych się o------o przez ostatnie półtora roku. No p------o chłopów.
alojzy_bonk +3
Brakuje mi ostatnio jakiegoś dobrego contentu/kanału o #gry na polskim #youtube.
Oglądałem kiedyś #bananowyjanek - zawinął się dawno temu.
Oglądałem kiedyś #tvgry - od odejścia starej ekipy większość filmików jest miałka, jak z generatora, słabo się to ogląda.
Oglądałem kiedyś #nrgeek - kiedyś miał świetne serie jak "najlepsze gry xx roku", czasami można było pośmiać się przy crapach, teraz nawet jego recenzje wydają mi się strasznie nieobiektywne i niemerytoryczne.
Po TvGry powstało #toznowuoni - czasami trzymają poziom, ale ile można oglądać filmów typu "najbardziej drzewo w fpsach w których gracze nie mają pieniędzy"
Jest jeszcze #arhneu i #quaz, tych twórców lubię :) Ale trochę mi mało, nieczęsto wypuszczają rzeczy
Oglądałem kiedyś #bananowyjanek - zawinął się dawno temu.
Oglądałem kiedyś #tvgry - od odejścia starej ekipy większość filmików jest miałka, jak z generatora, słabo się to ogląda.
Oglądałem kiedyś #nrgeek - kiedyś miał świetne serie jak "najlepsze gry xx roku", czasami można było pośmiać się przy crapach, teraz nawet jego recenzje wydają mi się strasznie nieobiektywne i niemerytoryczne.
Po TvGry powstało #toznowuoni - czasami trzymają poziom, ale ile można oglądać filmów typu "najbardziej drzewo w fpsach w których gracze nie mają pieniędzy"
Jest jeszcze #arhneu i #quaz, tych twórców lubię :) Ale trochę mi mało, nieczęsto wypuszczają rzeczy
Dla większości to długi i szczęśliwy weekend, ale nie dla mnie. Wczoraj dowiedziałem się o zdradzie dziewczyny. Sama mi powiedziała, że jest ktoś inny a jej uczucia względem mnie się zmieniły i nie ma sensu w tym tkwić. Spakowała się i odeszła. On po nią przyjechał. Byliśmy ze sobą 6 lat. Na przyszły rok zaplanowany ślub weselny. Mieszkanie wynajmowałem ja i za nie płaciłem, bo ona nie mogła znaleźć stałej pracy, tylko dorywcze zajęcia w gastro. Zaliczkę na przyjęcie weselne również ja wpłaciłem. Jesteśmy lvl 31 i miałem nadzieję, że to ta jedyna. Tymczasem pomimo mojego wsparcia i praktycznie utrzymywania jej ostatnie 2 lata okazało się, że "to nie to". Siedzę i płaczę od wczoraj, kocham ją i zrobiłbym wszystko, żeby ją odzyskać. Czuję, że jesteśmy bratnimi duszami. A ona zostawiła mnie dla trenera personalnego, zresztą kartę na siłownię również jej załatwiłem. Czemu to życie jest takie niesprawiedliwe, że dobre i uczciwe chłopaki jak ja mają pod górkę? To jednak chyba wina mediów, że tak psują nasze ukochane, przecież to też dobre i wspaniałe dziewczyny, ale ta propaganda na nie niestety działa. Co powinienem teraz wg was zrobić? Bo czuję, że sobie nie poradzę... Proszę o kilka dobrych słów i mądre rady męskie w związkostwie.
#vejt #zwiazki #zdrada
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: dlatego właśnie cię zostawila
@mirko_anonim: przestać być desperatem i poszukać poczucia własnej wartości
On napewno z nią długo nie będzie bo może mieć takich na pęczki a dziewczyna raczej leniwa z tego co piszesz mało ambitna , pobawi się i kopnie ale ty znajdź jakąś normalna i się nie oglądaj za siebie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
Przede wszystkim co to za modą na utrzymywanie dorosłej baby , rozumiem że jakby urodziła dzieci i chciała się całkowicie zająć domem to okej ale ona wolna bez zobowiązań kupa wolnego czasu i śmierdzi w domu zamiast pracować , ten facet
Bez sensu zwalać winę na autora to poprostu był dobrym wrażliwym człowiekiem to nie jego wina że trafił na takiego damskiego menta , niech księdzu na mszę da że taka typiara go zostawiła , by się męczył całe życie
Jedyne co mu mogę poradzić
@Linnior88: pewnie to była borderka
Wbrew pozorom borderki często mają dobre serce ;) ona poprostu była cwaniara ;)
@Linnior88: i zdradzają na potęgę ¯\(ツ)/¯
Nie wszystkie
@Linnior88: wszystkie, bez wyjątku.
Serio, ona podjęła decyzję, zdradziła a to ty zachowałeś się w porządku. Nie masz sobie nic do zarzucenia. Wiem że rozstanie boli ale musisz to przetrwać. Po za tym jeżeli ona miała 30+ i nie potrafiła ogarnąć normalnej roboty to lepiej dla ciebie bo do końca życia miałbyś ekonomiczna kalekę
@Linnior88: był / jest potraumionym dorosłym, który probuje naprawiać / zadowalać innych
Jak możesz tak się nie szanować?
"Mieszkanie wynajmowałem ja i za nie płaciłem, bo ona nie mogła znaleźć stałej pracy, tylko dorywcze zajęcia w gastro. Zaliczkę na przyjęcie weselne również ja wpłaciłem"