Aktywne Wpisy

Farezowsky +396
Miesiąc temu ledwo dyszałem jak "biegłem" przez 1 minute a dzisiaj udało mi się zejść poniżej 40 minut przy 5km
Wciąż marszobiegi, dla innych to pewnie 2 strefa - ale jednak super tak się patrzy na własny progres i nawet bez jakiegoś konkretnego celu jest motywacja
#bieganie
Wciąż marszobiegi, dla innych to pewnie 2 strefa - ale jednak super tak się patrzy na własny progres i nawet bez jakiegoś konkretnego celu jest motywacja
#bieganie
źródło: Zrzut ekranu 2025-09-15 185414
Pobierz
melonixmix +134
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: 445777515_2802564376562888_6730461453230128886_n
Pobierz@conamirko: Gorzej. To są mentalnie Protojanusze. Zgorzkniali 20 - latkowie, przy których moherowe babcie zdają się być stosunkowo liberalne.
Gdzie wady?
@TomSz: sprawdź jeszcze raz tę listę, pewnie Zenka Martyniuka znajdziesz jak taki obeznany jesteś xD
@AppleDash: nieaktualne
I fajną, niegeneryczną muzykę robi. Jej brat jest jej producentem i chłopak naprawdę ciekawe rzeczy tworzy. Te utwory pod kątem kompozycji muzycznej i warstw to poziom, do którego nikt inny z mainstreamu raczej nie ma podjazdu.
Billie ma swoje przekonania, ale ani się nie narzuca ani nie wyskakuje z lodówki i za to też duży props.
Tak więc magicy wykopowi, jeśli nie dane Wam było zaliczyć jakiejś dwudziestki, kiedy sami byliście w tym wieku, to macie lipę i spotkacie się z ostracyzmem, jeśli nie będziecie się brali za rówieśniczki lub starsze xD Nie dla Was już ~20
@conamirko: