Aktywne Wpisy
synadama +103
#takaprawda
Czyszczenie patyczkiem WILGOTNEGO ucha jest jedną z największych przyjemności cielesnych jakie możemy sobie dostarczyć. Polecam te drewniane - zapewniają bezpieczną zabawę i pełną kontrolę nad stymulacją każdej ze ścianek oraz głębokością penetracji.
Czyszczenie patyczkiem WILGOTNEGO ucha jest jedną z największych przyjemności cielesnych jakie możemy sobie dostarczyć. Polecam te drewniane - zapewniają bezpieczną zabawę i pełną kontrolę nad stymulacją każdej ze ścianek oraz głębokością penetracji.
źródło: temp_file5629721719170509958
Pobierz
Nacho_Libre +6
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Piszę z anonimowego, bo póki co nie mam tu konta.
Odnośnie wpisu:
https://wykop.pl/wpis/76436323/depresja-medycyna-rozowepaski-niebieskiepaski-nerw
Jak już nic innego ci nie pomogło przez dwa lata, to bierz te leki. Najwyżej odstawisz. Każdy lek ma skutki uboczne. Po SSRI to najczęściej kilkudniowa biegunka. Moim zdaniem, to lepsze niż dwa lata wyjęte z życia. Żeby zminimalizować ryzyko do dawki docelowej dochodzi się stopniowo przez kilka tygodni. Musisz pamiętać przy tym o dwóch rzeczach:
1. Efekt leczniczy będzie mniej więcej po miesiącu. Owszem są leki, której działają szybciej, ale zwykle po nich człowiek jest "otumaniony".
2. Jeśli bierzesz już jakieś inne leki, to wcześniej sprawdź, czy nie ma interakcji.
Odnośnie wpisu j0shva:
Neuroprzekaźniki wytwarzane w jelitach regulują pracę jelit, nie mózgu.
#depresja #medycyna #rozowepaski #niebieskiepaski #nerwica #ssri #psychologia #psychiatria #zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Ostatnio psychoterapeutka powiedziała, że lepiej jak pójdę do psychiatry na farmakoterapię. I generalnie, ja od tygodnia o niczym innym nie myślałem, bo