Aktywne Wpisy

Akuzativ94 +77
Chuopska siłownia z uchwyconym po części stanowiskiem do grania (po lewej stronie) do oceny. W sumie gdyby nie to, że trzeba pracować, to mógłbym siedzieć w tej swojej bazie prawie 24/7 xD
#stanowiskogracza #pcmasterrace #mirkokoksy #silownia #gry
#stanowiskogracza #pcmasterrace #mirkokoksy #silownia #gry
źródło: IMG_4982
Pobierz
Strigiformesman +98
Ale zesrańsko przed referendum w krakowie. Mieszkam pół kraju dalej, a mimo to na facebooku co chwila mi się wyswietlają wpisy jakichś obcych ludzi apelującyc zeby nie brac udziału w tym referendum #sct #krakow #miszalski #referendum

Ma ktos doswiadczenie ze zwiekszeniem badz zmniejszeniem treningu silowego? Cwicze dwa razy w tygodniu, chcialbym czesciej ale nie wiem czy to nie bedzie szkodliwe dla sylwetki, czyli im wieksza intensywnosc tym gorsza sylwetka. Vo sadzicie?
#kalistenika #mikrokoksy
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Większa objętość jest jednym z najważniejszym czynników jeśli chodzi o budowanie mięśni.
─────────────────────
Musza byc ze dwa dni na regeneracje
─────────────────────
@mirko_anonim: Nie nie muszą. Powinieneś mieć tyle odpoczynku żeby mięśnie były świeże do następnego treningu. I wszystko jedno czy ćwiczysz wielostawy czy izolacje. Liczy się regeneracja i tyle.
U mnie w praktyce tylko nogi potrzebują 2 dni przerwy. Wszystko inne mogę robić częściej.
A nawet jeśli się uprzesz na te 2 dni, to liczy się od momentu kiedy skończyłeś trening a nie od