Aktywne Wpisy
Britney16 +4
Myślicie, że bardzo szczupła kobieta może być kobieca czy raczej jej sylwetka będzie chłopięcą i mało seksowna. #tinder #randkujzwykopem #wychodzimyzprzegrywu #przegryw #logikarozowychpaskow #redpill #blackpill #bodystocking
KononopediaRu +26
#kononowicz #patostreamy Pracujemy nad chronologią - 28.08.2022. Chcąc-nie chcąc, człowiek pojawi się w historii Uniwersum jako sami-wiecie-kto spod bramki w kultowym momencie, od którego Uniwersum zaczęło masowo triggerować Konona, że jest on Mazurem.
Pozdrawiamy!
Pozdrawiamy!
Klęska urodzaju.
Wygrałem rekrutację w firmie A. Dostałem ofertę. Przyjąłem ale na wypowiedzeniu (3 m-ce), krótko po jej przyjęciu dostałem zaproszenie w firmie B do rozmowy w sprawie pracy w fajniejszym zakresie, w większej firmie, z lepszymi opiniami na GW i w ogóle. Poszedłem pogadać, bo co mi szkodzi. Rzuciłem jeszcze większy hajs niż przyjąłem w A i tyle. No i po około miesiącu od przyjęcia oferty A, firma B złożyła mi ofertę pracy.
Wtf.... Co ja narobiłem. ?????
Zrobiłem sobie oczywiście analizę i B bije na głowę A, przy czym przyjmując ofertę A nie bylem jeszcze w procesie firmy B (ale miałem wysłane CV - po prostu dłuzej zbierali).
W zasadzie, to już nie chcę pracować w A i czuję, że jak dotrzymam słowa, to będę żałował. B daje mi szansę na rozwój w innym obszarze, w którym chcę rozwijać się bardziej niż w A (w starej firmie robiłem pracę dla 3 osób!!!!).
Generalnie B miażdży A pod każdym względem i jedyny argument za A jest taki, że no już jestem po słowie, no i est lepiej niż w dotychczasowej. Jak zadzwonię teraz do A i powiem, że jednak nie, to będę takim ch....em, że aż mi wstyd.
Co robić, jak żyć?
#pracbaza #praca #pieniadze
ma kulturalnie powiedzieć ze nie jest w stanie przyjąć oferty itp..
@ChickenDriver2: przyjales znaczy podpisales, czy przyjales slownie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mniemam, że chodzi o
@ChickenDriver2: u mnie było tak
1. podpisanie umowy z firmą A
2. wypowiedzenie u dotychczasowego chlebodawcy
3. mijają
Wolisz zrezygnować z szansy rozwoju i zarobienia lepszych pieniędzy bo już przyjąłeś ofertę?
Podpisywałeś coś?
Oni nie będą mieli skrupułów cię zwolnić jak zabraknie im zleceń i nie będzie takiego nooo niby umowa na czas określony, ale zostawimy pana bo obiecaliśmy mimo, że pracy żadnej nie możemy zaoferować.