Aktywne Wpisy

MonazoPL +143
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: AirPods 4 Citi
Pobierz
Traczex +286
Dobra skończyłem. 3 lata, dużo pracy ale już mieszkam. Dzięki za porady na tagu #budujzwykopem Powodzenia Mirki.
źródło: scaled_1000021155
Pobierz

Mnie nie, dla mnie baby musi trochę być żeby była atrakcyjna w moich oczach. Bez skrajnosci ale bardziej Maria Andrejczyk niz Anja Rubik
No i kobiecość to duużo więcej niż wygląd.
@Britney16: kobiecość to nie tylko wygląd
@Karton_bez_szkla: Czyli mówisz że jak kobieta nie potrafi flirtować to traci na kobiecości?
@Britney16: Oczywiście, że tak. Natomiast moim zdaniem ogólnie bardzo dużym problemem w tej kwestii jest również fakt, że postrzeganie chudych/szczupłych kobiet bardzo mocno zaburzył przemysł modowy. Bo między innymi tam bardzo często bardzo dużo modelek ma takie męskie chłopięce wręcz kształty a jednak żeńska sylwetka kojarzy się z pewnymi cechami które nawet większość chudych/szczupłych kobiet ma.
@sylwke3100: trochę tak
ale flirtowanie to nie tylko uwodzenie.
To całe nastawienie do drugiej płci, to zalotny uśmiech itp.