Aktywne Wpisy
PanZbigniew +1161
Update do tego wpisu
Na początku chciałbym naprawdę podziękować za tak duży odzew w tamtym wpisie. Na początku miałem obawy co do tego wpisu, że zostanie z góry uznany za bait, albo że komentarze będą nakierowane na to, że jestem cienka betaparówa, sam sobie taki los zaserwowałem itp.
Gdy myślałem, że zostanę z tym wszystkim sam i w sumie post wrzuciłem z desperacji to okazało się, że otrzymałem naprawdę dziesiątki pozytywnych odpowiedzi w komentarzach
Na początku chciałbym naprawdę podziękować za tak duży odzew w tamtym wpisie. Na początku miałem obawy co do tego wpisu, że zostanie z góry uznany za bait, albo że komentarze będą nakierowane na to, że jestem cienka betaparówa, sam sobie taki los zaserwowałem itp.
Gdy myślałem, że zostanę z tym wszystkim sam i w sumie post wrzuciłem z desperacji to okazało się, że otrzymałem naprawdę dziesiątki pozytywnych odpowiedzi w komentarzach

marcelus +193
Nie macie wrażenia, że ludzie zluzowali z petardami w #sylwester?
Pamiętam jeszcze parę lat temu, strzelanie zaczynało się zaraz po zmroku, o północy po prostu się wzmacniało, dużo ludzi strzelało jeszcze w Nowy Rok. A w tym roku przed 12 słyszałem dosłownie pojedyncze strzały, jeszcze mniej w Nowy Rok. Czyżby naród zaczął mądrzeć?
#kiciochpyta #polska lska
Pamiętam jeszcze parę lat temu, strzelanie zaczynało się zaraz po zmroku, o północy po prostu się wzmacniało, dużo ludzi strzelało jeszcze w Nowy Rok. A w tym roku przed 12 słyszałem dosłownie pojedyncze strzały, jeszcze mniej w Nowy Rok. Czyżby naród zaczął mądrzeć?
#kiciochpyta #polska lska

źródło: TymyUknp1HBQIUIWo4bb1VtgrjQAOi23
PobierzHeh, ja kiedyś łapę złamałem, nasada kości promieniowej z dużym przemieszczeniem, no ale trafił mi się jakiś guru ortopedii, poskładał ładnie, a że duży chłop jestem, kości grube, to wystarczyła blacha z 12 cm i śruby, żeby się to trzymało. W sensie takim, że dzień po operacji wyszedłem ze szpitala, zero usztywnienia, gipsu nic,
Tak ktoś serio bierze L4 tylko na dzień operacji mimo narkotripa po operacji
Ale jednak po operacji jak pierwszy raz usiadłem przy biurku i podparłem się przy wstawaniu zoperowana ręką to jednak milej się mdleje poza pracą :D plus nie ma pośpiechu przy rehabilitacji zmian opatrunków itp
Ale w połowie L4 to już trochę pracowałem bo p-------a z nudów dostawałem a ile netflixa