Wpis z mikrobloga

• 187
Ciekawe, nie wiedziałem że tak scamerzy piszą xD raczej jak bot ale czy to powód aby tak odpisywać na koncie firmowym i żeby w ogóle komukolwiek tak odpisywać?
  • Odpowiedz
  • 146
@kishurki: no brzmi trochę sztucznie ale bez przesady, żeby tak pisać. Czy to daje powód aby pisać, że się wyrucha komuś żonę? Co kolejne grożenie śmiercią?
  • Odpowiedz
@sztokula:
1. Pokaż w końcu żonę.
2. Spokojnie możesz robić im koło pióra, tak poważni ludzie nie odpowiadają z oficjalnego profilu
3. tym bardziej nie odpowiada się na bota/scam, jak tu w.w. sugerują że brzmisz. Słabo.
  • Odpowiedz
@sztokula: przestań truć dupę ludziom I tyle. Pogonili cie jak śmiecia, to teraz jeszcze się splakałeś i wysyłasz skargi do serwisu i trujesz dupę kolejnym osobom.
Jeśli ktoś prowadzi np firmę budowlaną, czy biuro podróży to twoim zdaniem powinien wysyłać propozycje swoich usług do totalnie randomowych I niewyrażających zainteresowania osób?
  • Odpowiedz
  • 84
@FeorgeGloyd_II: nic nie zrozumiałem z tego bełkotu szczerze mówiąc xd Jeśli dobrze rozumie to dla Ciebie jestem śmieciem i popierasz a może nawet sam tak odpisujesz.

Jeśli ktoś by mi wysłał ofertę biura podróży to nie odpisałbym, że mu wyrucham żon. Prawdopodobnie grzecznie bym podziękował lub olał wiadomośc ale ile ludzi na ziemi tyle wartości. Twoje wartości są inne więc może tego nie rozumiesz ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
Napisalbym do booksy/fresha ale pewnie to oleją

@sztokula: I mieliby rację xD co ich obchodzi, że chłop ci tak odpisał? Gdybyś się zapytał o ich usługi i dostał taką odpowiedź to spoko ale w takim wypadku? mają tracić klienta bo typ chciał go im podebrać? xD
  • Odpowiedz
Jeśli ktoś prowadzi np firmę budowlaną, czy biuro podróży to twoim zdaniem powinien wysyłać propozycje swoich usług do totalnie randomowych I niewyrażających zainteresowania osób?

@FeorgeGloyd_II: nawet jakby tak robił to wg ciebie jedyną słuszną odpowiedzią na takie oferty jest "wyrucham ci żonę"?
  • Odpowiedz