Aktywne Wpisy

lubie-sernik +196
Chwilę nic nie pisałem, bo musiałem "ochłonąć".
W Bangoku jest strasznie gorąco, nie mogę się do tego przyzwyczaić. Jak wychodzę z budynku to bucha we mnie gorąc jakbym otworzył nagrzany piekarnik. Po 5 sekundach zaczynam się pocić xD
W niedziele przyjechał po mnie @Arcane89 i pojechaliśmy do Bang Saen na śniadanie (zdjęcie w komentarzu). Po śniadaniu wypiliśmy piwko na plaży i pojechaliśmy do Pattaya do Mirka @megaimperator. Mirek zaprosił nas
W Bangoku jest strasznie gorąco, nie mogę się do tego przyzwyczaić. Jak wychodzę z budynku to bucha we mnie gorąc jakbym otworzył nagrzany piekarnik. Po 5 sekundach zaczynam się pocić xD
W niedziele przyjechał po mnie @Arcane89 i pojechaliśmy do Bang Saen na śniadanie (zdjęcie w komentarzu). Po śniadaniu wypiliśmy piwko na plaży i pojechaliśmy do Pattaya do Mirka @megaimperator. Mirek zaprosił nas
źródło: 20260531_151023
Pobierz
PanMaglev +382

Ich fb: https://www.facebook.com/share/1J41DXS7e3/
Żenujący akt idotyzmu
#wykop #barber #lodz #fryzjer #programista15k
źródło: 1000051053
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
1. Pokaż w końcu żonę.
2. Spokojnie możesz robić im koło pióra, tak poważni ludzie nie odpowiadają z oficjalnego profilu
3. tym bardziej nie odpowiada się na bota/scam, jak tu w.w. sugerują że brzmisz. Słabo.
Jeśli ktoś prowadzi np firmę budowlaną, czy biuro podróży to twoim zdaniem powinien wysyłać propozycje swoich usług do totalnie randomowych I niewyrażających zainteresowania osób?
Jeśli ktoś by mi wysłał ofertę biura podróży to nie odpisałbym, że mu wyrucham żon. Prawdopodobnie grzecznie bym podziękował lub olał wiadomośc ale ile ludzi na ziemi tyle wartości. Twoje wartości są inne więc może tego nie rozumiesz ¯\(ツ)/¯
@sztokula: I mieliby rację xD co ich obchodzi, że chłop ci tak odpisał? Gdybyś się zapytał o ich usługi i dostał taką odpowiedź to spoko ale w takim wypadku? mają tracić klienta bo typ chciał go im podebrać? xD
@FeorgeGloyd_II: nawet jakby tak robił to wg ciebie jedyną słuszną odpowiedzią na takie oferty jest "wyrucham ci żonę"?