Aktywne Wpisy
Wattson +220
Coraz niebezpieczniej robi się na ulicach miast, ludzie narodowości polskiej chodzą po ulicy i dźgają przypadkowych przechodniów. W przyszłych wyborach mam zamiar zagłosować na partię, która wyrzuci tych wszystkich Polaków z Polski.
#neuropa #bekazprawakow #bekazkonfederacji #bekazkuca
#neuropa #bekazprawakow #bekazkonfederacji #bekazkuca
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
https://www.openpowerlifting.org/rankings/raw/all-poland/by-squat
Śmieszna sprawa bo to byłby TRZECI najwyższy wynik w siadzie raw W POLSCE.
Ewidentnie jest problem z pleckami, wydaje mi się że to problem techniczny, nie blokuję głowy/góry pleców, nie patrzę w jeden punkt, przez to schodząc górny odcinek pleców nie jest całkowicie zablokowany, to powoduje że kołysze mnie do przodu i do tyłu, bo balans jest zaburzony. Potem przy wstawaniu już zupełnie nie wcisnąłem pleców w sztange, i poszedł garb... Na szczęście mam silne plecy które nie takie garby wyciągnać potrafią.
W każdym razie poprawiając to pewnie z +20kg by wpadło do tego siadu.
Siad jak to siad, najbardziej to mi zmęczył ręcę i ciekawe jak na 1RM max effort upper w środę te łapy się będą czuły. No cóż bywa.
Jeszcze potem trzeba było docisnać asysty
W każdym razie usatysfakcjonowany jestem. Sił jest od groma, głębokość to żaden problem, wystarczy popracować nad tymi plecami, pozycją, i kilkadziesiąt kilogramów wpadnie samo. A i tak mam zamiar siadać w taśmach więc grubo ponad 400kg będzie prędzej czy później.
Cały trening
Squat Raw 360kg x 1
Cable pull through 5x12
Reverse hypers 220kg 6x15
DB side bends 80kg 4x10
Sled 8x50m
#strongaf #silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #sport #pokazforme
@IntruderXXL: jedyny człowiek, którego siła dorównuje jego inteligencji 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
@Sanctified90: Wiesz czym innym jest robienie przysiadu żeby rozwijać nogi, czwórki, a czym innym jeżeli celem jest maksymalny ciężar na jedno powtórzenie :)
@zagi_ssj: Mówiłem że jak wejdę na towar to zaczną się dziać cuda. Wtedy wszyscy się z tego śmiali... Cóż teraz ja się śmieję, bo wiele osób nie zdaje sobie sprawy że to jest zaledwie początek.
Co nie zmienia faktu, że wynik zacny, jeszcze biorąc pod uwagę, że wzorzec siadu katujesz pod taśmy. Będzie grubo :)
@Pstrong: Spokojnie, teraz czekam aż nowe środki zaczną działać i w następnych miesiącach siła powinna jeszcze bardziej rosnąć :)
@Magq: Bo u nas myśl szkoleniowa jest 100 lat za murzynami... dlatego takie wyniki a nie inne.