Aktywne Wpisy
właśnie jem i powiem wam szczerze, że prawdopodobnie nic lepszego w życiu nie zjecie, powaga
#jedzenie
#jedzenie
cyganztorunia +72
#p0lka #logikarozowychpaskow #przypadkowymurzyn #zwiazki #migranci
I kolejna namierzona na Instagram. Poznała negroida, zapylił ją, porodziła mu córeczkę. Pani publicznie tym się dzieli. I tak tracicie kolejną dziewczynę, partnerkę, żonę bo głosujecie na tych co ich tu osiedlają. Migranci to sami faceci, płodni i piękni, dorodni. Co do baby to ajfon jest, oczywiście choć mieszkanie na poziom "flagowca" nie wygląda. Mokebe jeszcze
I kolejna namierzona na Instagram. Poznała negroida, zapylił ją, porodziła mu córeczkę. Pani publicznie tym się dzieli. I tak tracicie kolejną dziewczynę, partnerkę, żonę bo głosujecie na tych co ich tu osiedlają. Migranci to sami faceci, płodni i piękni, dorodni. Co do baby to ajfon jest, oczywiście choć mieszkanie na poziom "flagowca" nie wygląda. Mokebe jeszcze
-40 lat na karku
-praca biurowa
-aktywność: 3x w tygodniu po 1h jazdy na rowerze
-słodyczy nie jem w ogóle, nie słodzę i nie piję w ogóle słodzonych napoi
-fastfody jem sporadycznie (raz w miesiącu g---o typu McDonald's)
-nie gotuje sam, więc albo z pysznego zamawiam jakiś domowy obiad albo jem kanapki
#pokazbrzuch #sport #mirkokoksy #rower #dieta #odzywianie
Nie da się, to g-e-n-e-t-y-k-a
Słowo klucz: ujemy bilans kaloryczny. Wszystko co poniżej wymieniłeś g---o znaczy jeżeli ten jest na plusie.
Zainstaluj sobie apke fitatu i uczciwie licz co żresz. Masz tam nawet skaner kodów kreskowych żeby sobie zeskanować co kupiłeś i od razu ci pokazuje że np jeden plaster tego konkretnego sera to tyle kalorii.
Proste jak sranie. Powodzenia
Od początku roku stwierdziłem, ze dosc tego i sie zabrałem za siebie, obecnie 74kg ale celuje w 69 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przede wszystkim dieta, jak zaczynałem w zime, to bylo za.zimno na aktywnosci, wiec po prostu odstawilem weglowodany, dla.mnie jak juz dieta to keto mi podpasowała.
0 pieczywa, 0 makaronów 0 cukru 0 innych mącznych spraw
Duzo wiecej warzyw, owoców akurat nie lubie.
Z aktywnosci, to zaczynałem od spierdotripow, teraz tez sie staram wiecej chodzic,
@imargam_2137: w komentarzach juz pisał, że alko praktycznie nie rusza
Zero jedzenia po 18, licz kalorie, trzymaj cały czas deficyt.
W końcu zejdzie. Powodzenia;)
@miss-durniu: minutę deski dziennie przez tydzień, pochodzisz z wyprostowanymi plecami to zaraz Ci ten brzuch wciągnie pod klatkę piersiową xd
To zacznij j----y leniu ( ͡º ͜ʖ͡º)
Zresztą jak masz 40 lat to idz po prostu do dietetyka, szkoda czasu w takim wieku na rozwiązywanie problemów przez forum ze śmiesznymi papieżami.
I tu masz odpowiedź.
rób sobie długie spacery wieczorem, takie po 5-10 km, im szybsze tempo tym szybciej schudniesz
nie biegaj, nie poć się, nie przemęczaj, spacery w możliwe szybkim tempie ale bez wysiłku
jak nie wierzysz to pospaceruj na próbę przez 7 dni, z takim bębenem schudniesz ze 3 kg przynamniej