Wpis z mikrobloga

#p0lka #logikarozowychpaskow #przypadkowymurzyn #zwiazki #migranci
I kolejna namierzona na Instagram. Poznała negroida, zapylił ją, porodziła mu córeczkę. Pani publicznie tym się dzieli. I tak tracicie kolejną dziewczynę, partnerkę, żonę bo głosujecie na tych co ich tu osiedlają. Migranci to sami faceci, płodni i piękni, dorodni. Co do baby to ajfon jest, oczywiście choć mieszkanie na poziom "flagowca" nie wygląda. Mokebe jeszcze nie uciekł. Plus dla niego poproszę. Cieszcie się ich szczęściem. W komentarzach test ciążowy przed kamerą. Pięknie ubogacą nam kraj i ulepszą pulę genową.
cyganztorunia - #p0lka #logikarozowychpaskow #przypadkowymurzyn #zwiazki #migranci
I ...

źródło: moszczynska_aleskandra_in_love

Pobierz
  • 85
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cyganztorunia:

I tak tracicie kolejną dziewczynę, partnerkę, żonę bo głosujecie na tych co ich tu osiedlają.

Nie tracicie partnerek i dziewczyn przez Mokebe, bo nigdy nie byliście przez nas brani pod uwagę jako potencjalni partnerzy xD Niezależnie od tego czy Mokebe jest wokół czy nie xD Kobieta woli być sama niż z facetem niskiej jakości. Wiem, ze wy byście przygarnęli byle jakie c!psko byleby tylko mieć gdzie włożyć ale nie
  • Odpowiedz
  • 142
@WyzwolonaPodrozniczka: nawet nie wiem po co ci odpisuje, masz więc gadzi mózg bo taki ***** nie jest żadna wartością, pasterz kóz? No i te rozmowy na poziomie, on duka po angielsku, ty też i jakoś leci płytka rozmowa. Wiele z nich ma rodzinę w Afryce ale tutaj cicho, wiele z nich mogło uciekać bo są przestępcami, tutaj pod nowym nazwiskiem zaczynają z czystą kartą, choć Afrykańska splamiona może być krwią.
  • Odpowiedz
@szachrai: myśl na wyższym poziomie niż "ja". Obecnie facetowi już jest trudniej o związek, rodzinę, przy masowym napływie nowych, lepszych, Afro-Europejczyków będziesz miał (czytaj ty, twój brat, sąsiad, społeczeństwo) jeszcze trudniej kogoś wolnego poznać. Weźmiesz babę z małym gremlinkiem pod dach, prawda?
  • Odpowiedz
@cyganztorunia:To co prezentujesz to właśnie myślenie na poziomie 'ja'. Twoje 'ja' traci szansę na rozmnażanie bo pojawił się konkurent w postaci randomowego murzyna i projektujesz swoje lęki na innych. Niestety murzyni istnieją i musisz sobie jakoś to zracjonalizować bo jak tak dalej pójdzie to będziesz nawoływał do pogromów żeby tylko zwiększyć twoje szanse na zamoczenie.
  • Odpowiedz
bo głosujecie na tych co ich tu osiedlają

Bez względu na wynik wyborów, efekt będzie taki sam, to dlatego Lechu się tak długo wahał przed podpisem, jednym z najważniejszych w naszej historii, niemiecko-amerykańskie pieski tak długo na niego szczuli, aż się ugiął. I mamy co mamy.
  • Odpowiedz
@WyzwolonaPodrozniczka: a ze statystycznie macie problem z racjonalna ocena charakteru to bierzecie tych co podobaja wam sie tylko wizualnie wiec bierzecie mokebe i zostajecie samotnymi matkami.

ps. ta laska jest brzydka wiec musialaby przebierać w mega spierdoxach p0lusach albo wziac mokebe. z dwojga złego to mogła sie powiesic XD
  • Odpowiedz
I tak tracicie kolejną dziewczynę, partnerkę, żonę bo głosujecie na tych co ich tu osiedlają.

@cyganztorunia: co to za p---------e xD nie mój target, samoistnie się przefiltrowała w czym problem? Jedyne co mnie w tej sytuacji irytuje to łapę będzie wyciągać do państwa z naszych podatków o samotne utrzymanie bąbelka
  • Odpowiedz