Aktywne Wpisy

vieniasn +19
jaka jest wasza ulubiona gra wideo? (oprócz tfu gothica dziadki)

PierdekAlonso +127
Nigdy w życiu nie używałem petard, ale w tym roku na sylwestra nakupie ze 100 achtungów i bede przez cały dzień puszczał na pohybel kundlom i ich właścicielom (。◕‿‿◕。) Dość dyktatury psiarzy w tym kraju
#psiarze #patologiazmiasta #psy #smiesznypiesek #polska #pieseczkizprzypadku #sylwester #petardy
#psiarze #patologiazmiasta #psy #smiesznypiesek #polska #pieseczkizprzypadku #sylwester #petardy
źródło: image
Pobierz

źródło: moszczynska_aleksandra
Pobierzźródło: moszczynska_aleskandra_2
PobierzNie tracicie partnerek i dziewczyn przez Mokebe, bo nigdy nie byliście przez nas brani pod uwagę jako potencjalni partnerzy xD Niezależnie od tego czy Mokebe jest wokół czy nie xD Kobieta woli być sama niż z facetem niskiej jakości. Wiem, ze wy byście przygarnęli byle jakie c!psko byleby tylko mieć gdzie włożyć ale nie
Zablokuj. Szkoda czasu na czytanie tych marnych baitów. Wchodzenie w interakcję z trollami to ich paliwo.
zdjęcie pełne miłości z Mokebe?
jest!
zdjęcie testu
Bez względu na wynik wyborów, efekt będzie taki sam, to dlatego Lechu się tak długo wahał przed podpisem, jednym z najważniejszych w naszej historii, niemiecko-amerykańskie pieski tak długo na niego szczuli, aż się ugiął. I mamy co mamy.
@DzikuDziczyzna: albo zdjęcie "HIV possitive" :P
ps. ta laska jest brzydka wiec musialaby przebierać w mega spierdoxach p0lusach albo wziac mokebe. z dwojga złego to mogła sie powiesic XD
@cyganztorunia: co to za p---------e xD nie mój target, samoistnie się przefiltrowała w czym problem? Jedyne co mnie w tej sytuacji irytuje to łapę będzie wyciągać do państwa z naszych podatków o samotne utrzymanie bąbelka
@cyganztorunia: "mam specyficzne hobby, nie zrozumiesz" ( ͡° ͜ʖ ͡°)