Aktywne Wpisy
Frasiu +900
Wzięło z zaskoczenia XDD
#mecz
#mecz

crystalmethh +19
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
a z tym, że w wieku 50 lat nie będziesz miał siły to bez przesady, o ile nie planujesz z 10 latkiem kręcić interwałów i sportów na wysokim poziomie to dasz radę
@mirko_anonim: Nie, wcale nie ma badań, że im później dziecko tym większe prawdopodobieństwo komplikacji.
Ja znalazłem sobie taką, która nie chce dzieci, mam z żoną prawie 40 i nie mamy dzieci. Znajdź sobie partnerkę, która ma podobny system wartości do Twojego zamiast płakać z anonima i dorabiać ideologię. Zresztą nie rozmawiałeś z partnerką o tak fundamentalnych sprawach jak posiadanie dzieci? Serio?
Nie czekał bym, by zacząć żyć, aż spłacisz kredyt. Większość młodych małżeństw ma dzieci a kredyt spłaci w wieku 60 lat. Jak byś bardzo chciał dziecka, to 40m wystarczy, ludzie nie takie rzeczy znosili, choć rozumiem
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
Ja się kisilam na wynajmie pokoju w stylu prl i podróżowałam. Teraz mam 34lata idwa bomble i czuje się wyszalała.
Jak rodziłam to też jeszcze się kisikiśmy w bloku ale składowalismy kasę i teraz już mamy dom z kredytem ale powoli sobie splacamy.
Jeśli chcesz mieć dzieci to ja bym nje czekala do 40stki bo potem nawet strach czy
@mirko_anonim: witaj w prawdziwym swiecie rozowych, dla nich nie liczy sie cala twoja historia tylko to co sie liczy tu i teraz. 5 lat zwiazku nie miało tu widocznie wiekszego znaczenia.Ty podszedles do tematu logicznie, ona emocjami. Jak cie rzucila
@mirko_anonim: p---------e