Aktywne Wpisy

Wydaje mi się, że często ludzie mają wyrobioną opinię na dany temat i po prostu ciężko ją zmienić. Niektórzy są szczególnie uparci, nawet jak to nie jest kwestia indywidualna, tylko coś, co da się udowodnić (np. płaskoziemcy).
Czy mieliście kiedyś tak, żeby ktoś tak na Was wpłynął, że zmieniliście dość drastycznie swoją opinie/zdanie na dany temat?
Ja tak połowicznie miałem z transami, gdy się dowiedziałem, że nie wystarczy popatrzeć albo zobaczyć czy ktoś ma
Czy mieliście kiedyś tak, żeby ktoś tak na Was wpłynął, że zmieniliście dość drastycznie swoją opinie/zdanie na dany temat?
Ja tak połowicznie miałem z transami, gdy się dowiedziałem, że nie wystarczy popatrzeć albo zobaczyć czy ktoś ma
P4ncak3 +9
#inflacja #ekonomia #pracbaza #korposwiat
Jak zobaczyłem ten wykres to stanąłem jak wryty. Jak pracowałem w Polsce w środku lat 2010's to zarabiałem z 13 tysięcy brutto przy wtedy minimalnej 1800. Czyli to było tak o 722% więcej. Teraz 10 lat później, po wielu latach pracy, bogatego doświadczenia i certyfikatów moja niby wartość na rynku powinna być wyższa tak z 2x co nie? Czyli jak
Jak zobaczyłem ten wykres to stanąłem jak wryty. Jak pracowałem w Polsce w środku lat 2010's to zarabiałem z 13 tysięcy brutto przy wtedy minimalnej 1800. Czyli to było tak o 722% więcej. Teraz 10 lat później, po wielu latach pracy, bogatego doświadczenia i certyfikatów moja niby wartość na rynku powinna być wyższa tak z 2x co nie? Czyli jak
źródło: 384dea2dd6391cafa9b8ac7372e28db6ac9764605c5c566f0d8184e7e92cbff6,w800
Pobierz

@SzejdiSlimSzejdi: bzdura, to że się pląta nie oznacza że gada jak n------y
Nie mówiłem, że był napruty, bo nie ma na to dowodów, jedynie napisałem, że poszlaki na to wskazują i to wasze zaciekłe bronienie jest żałosne, gdy nie macie dobrych argumentów. Nadal to podtrzymuję i szkaluję jedynie wykopków, którzy go bronią, a Kierwińskiego.
Zróbcie plz AMA jak się pracuje jako troll ruskiej partii.
Mały procent mojej aktywności to tematy polityczne. A ty piszesz tylko o tym, czyli jesteś z Izraelskiej trollowni czy skąd?
Zmień pracę chłopie. Sumienie masz jedno.
źródło: Bez tytułu
PobierzCo jest źle? Już nie można dyskutować? Przedstawiać argumentów? Mam obsrywać przeciwników politycznych bez żadnych argumentów tak jak ty?
Ja w swoim wpisie tylko przedstawiłem argumentację przeciwną do twojej, nie napisałem ani jednego złego słowa o Kierwińskim, ani o rządzie. Widzisz różnicę?
Sytuacja nadal jest niewyjaśniona i taka już najpewniej pozostanie, obie strony mają poszlaki, dlatego nie popieram nikogo, kto mówi, że Kierwiński na
Napisz to zdanie po polsku, bo dostrzegam w nim rosyjskie wpływy.
Co do protestów, to dostrzegam na nich ruskie wpływy (ruskie od Rusi Kijowskiej z której wywodzi się Ukraina), byli to właśnie ci prowokatorzy z flagą ZSRR, bo interesem Ukraińców było
@cordianss: napisałeś "spójrzmy obiektywnie" a następnie wymieniłeś tylko argumenty pod Twoją tezę, a pominąłeś argumenty, które tej tezie zaprzeczały - np, że nie gestykulował jakby był pijany, że inni też zgłaszali problemy z dźwiękiem, albo że mogło to być co innego, np niedokrwienie mózgu itp. Imo to nie jest obiektywne spojrzenie, bardziej próba manipulacji
@SzejdiSlimSzejdi: xD