Aktywne Wpisy

mlody_czyzyk23 +157
Życie jest przewrotne :(
Lekarz po odpaleniu płyty z mojego rezonansu mocno spoważniał i powiedział tylko, że operacja na już, na pilne. To czarne to mój dysk a białe rdzeń…
W jednej chwili upadły plany na ten rok;
- kamper opłacony na wrześniowe 2 tygodnie tripu Włochy, Szwajcaria, Francja - to miały być moje pierwsze wakacje od dawien dawna
Lekarz po odpaleniu płyty z mojego rezonansu mocno spoważniał i powiedział tylko, że operacja na już, na pilne. To czarne to mój dysk a białe rdzeń…
W jednej chwili upadły plany na ten rok;
- kamper opłacony na wrześniowe 2 tygodnie tripu Włochy, Szwajcaria, Francja - to miały być moje pierwsze wakacje od dawien dawna
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Jak macie raka lub poważną chorobę, nie liczcie na NFZ.
53 minuty próbowałem się dodzwonić do rejestracji szpitala wojskowego we Wrocławiu. Byłem 13 jak zadzwoniłem. Po 53 minutach kiedy połączenie przerwano byłem 9.
Płać grzecznie składkę zdrowotną i zdychaj jakbyś chciał z niej skorzystać( ͡° ͜ʖ ͡°).
#wroclaw #medycyna #zdrowie
53 minuty próbowałem się dodzwonić do rejestracji szpitala wojskowego we Wrocławiu. Byłem 13 jak zadzwoniłem. Po 53 minutach kiedy połączenie przerwano byłem 9.
Płać grzecznie składkę zdrowotną i zdychaj jakbyś chciał z niej skorzystać( ͡° ͜ʖ ͡°).
#wroclaw #medycyna #zdrowie
źródło: Screenshot_20250903-115145__01
Pobierz

@kalafi0r: spytaj kogos spoza twojej rodzinki p-----------j
ale jestem ZA CPK.
- super siec drogoa i kolejowa z całej Polski do tego miejsca
- duże lotnisko bardzo na wschód tańsze loty bardziej za granicę.
- więcej lotnisk, więcej konkurencji i może się okazać że u nas loty będą tańsze do Filipin niż z Frankfkurta
- cargo , świat idzie w strone szybkich przesyłek więc to też
Za część pieniędzy, które wydano na CPK mają rozbudować lotnisko i zwiększyć liczbę pasażerów z 20 do 30 milionów - dobra decyzja.
CPK powinno powstać i
@Ka4az: umówmy się, jak ktoś już latał co nie co i zwiedził trochę lotnisk to wie że lotnisko Chopina to jest nieśmieszny żart, i rozbudowa z 20 do 30 mln to właściwie nie robi różnicy.
@kalafi0r: tego poparcia nie ma, to tylko grupka opłaconych trolli tak głośno ujada i wydaje się, że jest ich wielu
Podobnie jak rozbudowa Okęcia, na którą nie ma miejsca bez wyburzania osiedli mieszkaniowych i przesuwania obwodnicy.
Najpierw ujebią CPK obiecując rozbudowę Okęcia, a po 2 latach powiedzą że coś źle obliczyli i jednak nie da się rozbudować Okęcia bo
@visez @Szalom Gdzie ja robię z siebie specjalistę? XD
Widzę, że mój post nie został zrozumiany.
Modlin na zadupiu bez żadnego połączenia kolejowego, którego nie można rozbudować bo jest w okolicach terenów natura 2000.
Chopin czynny od 6 do 20 i płacący kary za hałas, też nie ma gdzie go rozbudować.
Radom, zadupiu z którego nikt nie lata.
Cała platforma XD.