Aktywne Wpisy

simpiara +402
Dla miłośników zwierzaków (albo i nie)
Mam dziś dla Was 4 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).
Mam dziś dla Was 4 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).

solejukowski +10
Tak właściwie to jakie są takie konkretne i realne oczekiwania tej grupy antypsiarzy tutejszej? Jakbyście wysłali swojego wysłannika do premiera, to czego by od niego chciał?
#psiarze
#psiarze

Uwielbiam tych bajkopisarzy #programista15k.
Twierdzą że zarabiają po 30k, a jak ich zapytasz o podróże, to okazuje się, że najdalej byli u ciotki na Śląsku xd
Tak się składa, że pracuje w dobrym it i mogę powiedzieć, że zagraniczne wakacje dwa razy w roku to raczej norma.
Najczęstsze kierunki to Włochy, Portugalia,hiszpania, a dalej to Chiny, Japonia i Ameryka.
Nie liczę kilkudniowych krajowych wypadów, bo weekend w spa to też norma.
Miec tyle hajsu i nie zwiedzać świata, to trzeba byc ograniczonym.
I o czym wy potem chcecie rozmawiać z tymi tinderowkami? Jak taka biedna studentka zwiedziła więcej świata niż wy
#niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #tinder
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Na jakościowe 'zwiedzanie świata' i tak cię nie stać, a dalekie podróże są męczące. To nie jest rok 2000, że jak byłeś w Chinach to będą z tobą wywiady robić.
@mirko_anonim: Bez przesady. Ktoś może nie chcieć, nie lubić i z tego nie korzystać. Dla mnie też to jest dziwne, ale rozumiem takie podejście. Niech sobie każdy z wolnym czasie robi co chce.
Co do reszty to wszystko prawda. W dodatku większość progamistów wyjeżdża na wakacje, np. dwa razy do roku, na długie weekendy czy na święta. Wyjeżdżają z
Mam wystarczająco dużo dobrej zabawy u siebie. Imprezy (tym bardziej wyjazdowe) ograniczają moje horyzonty.
Ale możesz jakieś filmiki wrzucić, aby zachęcić. Może coś mnie przyciągnie, choć wątpię.
@mirko_anonim: jeśli ktoś kłamie co do zarobków, to dlaczego miałby nie móc kłamać odnośnie podróży?
Dużo programistów też inwestuje więc nie wydają na głupoty
Zamiast zazdrościc sukcesu to weź się za siebie i zacznij żyć jak człowiek
@mirko_anonim: A mieszkanie na własność ma? ( ͡° ͜ʖ ͡°)