mirko_anonim
✨ Obserwuj #mirkoanonim
Dlaczego im dziewczyne jest brzydsza/grubsza tym ma większe wymagania? Jaka logika za tym idzie?
#zwiazki #tinder #badoo #bubble #boo #randki

─────────────────────

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

1
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
default1
default1
@mirko_anonim: Nie ma takiej zależności, patrzysz na skrajne przypadki. Ci co mają konta na apkach randkowych dobrze wiedzą o co mi chodzi. Głównie chodzi mi o wygląd ofc.
17
Howard_Roark
Howard_Roark
mit dawno obalony xD ja jestem brzydki i gruby i nie mam brzydkiej i grubej dziewczyny

@lukasz5801: Typie, ale kiedy rozmowa jest o ludzkich zachowaniach, preferencjach i sytuacjach, to stosuje się takie coś jak uogólnienie. Inaczej nie dałoby się stwierdzić absolutnie niczego o żadnej grupie demograficznej, a jak dobrze wiemy z takiej statystyki badania produkuje się w XXI wieku na kilometry papieru.

Dlatego napisałem "na oko" brzydsi ludzie mają brzydszych
8
S.....l
@mirko_anonim: Po pierwsze nie tutaj reguły, a po drugie pewnie się chcą dowartościować tym.
4
Howard_Roark
Howard_Roark
@mirko_anonim: Nie wiem co za logika za tym idzie, bo takie p---------e w moim odczuciu nie ma pokrycia w rzeczywistości. Na oko brzydsze i grubsze dziewczyny mają brzydszych i grubszych partnerów.
4
lukasz5801
lukasz5801
@Howard_Roark nie zrozumiałeś o co mi chodzi. Ja jestem gruby i brzydki i dlatego nie mam w ogóle kobiety. Na oko to wiesz jak jest...
2
lukasz5801
lukasz5801
@Howard_Roark mit dawno obalony xD ja jestem brzydki i gruby i nie mam brzydkiej i grubej dziewczyny
1
xentropia
@mirko_anonim tylko do przemyślenia - zawsze warto najpierw spojrzeć na to jak my coś odbierany zamiast formować ogólne tezy.
Więc może to Ty odbierasz jej wymagania jako wysokie bo jest dla Ciebie mniej atrakcyjna, więc mniej jesteś z siebie gotowy dać.

Jak zapłacisz za 10/10 na randce to nie zwrócisz na to uwagi bo będziesz zachwycony, że się z Tobą umówiła (i może nawet uznasz, że to dobrze o niej świadczy,
1
programista15cm
@mirko_anonim: wiekszy obrot maja brzydsze, bo sie faceci nie krepuja. Do ladnych tylko odwazni podbijaja
0
Howard_Roark
Howard_Roark
nie zrozumiałeś o co mi chodzi. Ja jestem gruby i brzydki i dlatego nie mam w ogóle kobiety.

@lukasz5801: xD

Na oko to wiesz jak jest...

No wiem, chłop w szpitalu zmarł na oko. Tylko nic innego nie mamy.
0
mirko_anonim
Anonim (nie OP): To chyba logiczne duże dziewczyny potrzebują wszystkiego dużo więcej, potrzeba dużo więcej mienska żeby ją zaspokić...

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
0
l.....o
im dziewczyne jest brzydsza/grubsza tym ma większe wymagania

@mirko_anonim: bo jest jej więcej (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
0
l.....o
Jak zapłacisz za 10/10 na randce to nie zwrócisz na to uwagi bo będziesz zachwycony, że się z Tobą umówiła (i może nawet uznasz, że to dobrze o niej świadczy, tradycyjne wartości blah blah blah), za to o 3/10 jak nie zaproponuje od razu 50/50 będziesz myślał, że ma wymagania

@xentropia: obydwie mają płacić za siebie
0
mirko_anonim
mirko_anonim Autor
  • adult
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
0
olokynsims
Wraz ze zwiększającą się ilością dostępnych kawalerów rosną wymagania witaminek.
0
Kotdog
Kotdog
Pewnie z tego samego powodu z jakiego przegryw ma większe wymagania od normika.
Nie dotyczy to oczywiście wszystkich.

A druga sprawa to czemu ktoś brzydki ma obniżać wymagania? Ma jakieś standardy. Może bierze pod uwagę,że w razie czego będzie sam/sama, ale woli samotność niż być z kimś kim pogardza.
0
Leoncio44
Leoncio44
@mirko_anonim: logika nie ale przy tej ilości spermiarzy im odpier...a
0