Aktywne Wpisy

ShadyTalezz +10
Dokładnie tak samo jak na zachodzie libki, które skrajną prawicę wyzywały od ekstremistów, faszystów, szurów itp. potem idą z nimi do łóżka - w tym wypadku na piwko. Bardzo mocno się wahałem czy iść na drugą turę i obrzydzeniem oddać głos na Rafała ale zostaję w domu - jeśli ktoś nazywa kogoś faszystą a potem pije z nim p--o to albo kłamał i wcale tej osoby za faszystę nie uznawał albo z
źródło: GrQseC1XAAE4IjK
Pobierz
Melkovva_ +2
Nie mogę z wami rozmawiać bo mój chłopak mi nie pozwala

Pisać pozytywne opinie na temat tego kredytu. Ludzie głosujący na PIS KO LEWICE KOTŁOWNIE I PSL muszą dostać po dupie za swój wybór.
Drogie mieszkanie
Drogie paliwo węgiel gaz ogrzewanie (nowy ETS)
Drogi prąd (stary ETS)
Zielony ład
Ogólny wzrost kosztów przeniesiony końcowo na fajnopolaka
Za głupotę przy wyborach się płaci.
Ja już mieszkanie kupiłem.Stan deweloperski 2022r 3800zł za m2
#polska #nieruchomosci #gospodarka #mieszkaniedeweloperskie #mieszkanie #bk2 #bk2procent #koalicjadeweloperska #kredythipoteczny #kredyt2procent #kredyt #ekonomia #finanse #inwestycje #deweloperka #dom #inwestowanie #praca #pracbaza
źródło: xd
PobierzJa już mam miniratke, do tego wakacje w tamtym roku i tym a od przyszłego roku wsparcie dla kredytobiorców
skoro państwo jest takie głupie i fajnopolaki za to płacą to trzeba doić ile się da
źródło: xd2
Pobierzchyba mam dość głupoty Polaków którzy kręcą na siebie bata, końcowo ja musze kobinowac żeby nie dostać też po dupie