Aktywne Wpisy

mafi20 +82
Musze powiedzieć szczerze że jak się przesiadałem z Androida na iPhona to nie miałem tego efektu wow , ale jak teraz się przesiadłem z laptopa z Windowsem na MacBooka air m2 to kopara mi opada , p------y sprzet i ta bateria chyba z 15 godzin mi wytrzymał ostatnio , człowiek całe życie się męczył na Windowsie a tu takie cudo za śmieszne pieniądze .
#macbook #apple #macos
#macbook #apple #macos
źródło: 8355
Pobierz
NiezlyJestes +121
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Do kogo powinienem się zgłosić jeśli od 3 lat nie potrafię zapomnieć o jednej kobiecie?
W pracy gdy mam zajęcie wszystko jest okej i wszystko rozumiem ale przychodzą dni i wieczory gdy leżę w łóżku ze łzami w oczach i zastanawiam się co ja mam dalej w tym życiu robić. Nigdy nie lubiłem ludzi i nie potrafiłem z nikim rozmawiać a ona była tym jednym wyjątkiem, miała na mnie niesamowity wpływ i chciałbym tu się o tym wygadać ale jest tego tak dużo że z moim składaniem zdań i myśli byłoby to masło maślane.
Wiem że na takie rzeczy nie ma żadnych leków ale chcę w końcu spróbować otrzymać jakąś pomoc bo wiem że mijają mi najlepsze lata życia a ja dalej je tracę i nie chcę tak dalej żyć.
#zwiazki #psychologia #psychiatria
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: Do nowej kobiety, o której nie będziesz mógł zapomnieć. Tak naprawdę nie chodzi o kobietę tylko o strach przed utratą tego co było. Znalazłeś sobie jedną, to znajdziesz i drugą, powinno pójść łatwiej bo masz doświadczenie i motywację. Wiem, że nie masz teraz ochoty na inną, ale wierz mi, to jedyne wyjście. Zacznij szukać
Masz konflikt wewnętrzny część ciebie wierzy że jest jakaś szansa jeszcze.
Dodatkowo widzę tutaj, że ta druga osoba sprawia że jakaś twoja trauma jest
──────────────────
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
@lobuz_ socjali ona i tak nie prowadzi ale mam zapisane jej zdjęcia na telefonie. Tak, nadal wierzę i szukam szansy że wkońcu pewnego dnia ona do mnie napisze.
Najlepsze jest