Aktywne Wpisy
kidi1 +87
Ze względu na to, że idzie zima, czeka nas ten sam scenariusz związany z dziećmi.
Dziecko łapie wirusa grypy.
Objawy to gorączka ból głowy, kaszel, osłabienie.
Rodzic idzie z dzieckiem do lekarza.
Lekarz bada powierzchownie, ale nie robi żadnych testów.
Dziecko łapie wirusa grypy.
Objawy to gorączka ból głowy, kaszel, osłabienie.
Rodzic idzie z dzieckiem do lekarza.
Lekarz bada powierzchownie, ale nie robi żadnych testów.
PiccoloColo +106
6 a może nawet 7 znajomych się o------o przez ostatnie półtora roku. No p------o chłopów.
@moniuszki: Moja rozmowa z koleżanką. Ja - katolik, ona - niewierząca.
Ona: chciałabym być matką chrzestną waszego przyszłego dziecka
Ja: Ale ty przecież jesteś ateistką?
Ona: Głupi, oczywiście, że jestem katoliczką. Ja po prostu nie wierze w Boga.
Także jak widzisz osoby niewierzące niekiedy bardzo chcą nimi być xD
@kishibashi: Oczywiście, że tak jest. Mam kumpla, który jest po rozwodzie, nie ma dzieci, jest sam, ma własną chatę i zarabia może nie jakieś kokosy, ale ma wszystko dla siebie i zero kredytów.
Po rozwodzie nagle zaczął od bliższej i dalszej rodziny dostawać takie propozycja krzestnego xD Frajer już jest chrzestnym 3 gówniaków xD I
@Tryt_on: Idealne pytanie. Gdyby nie zaprzeczyli to byś powiedział, że sam jesteś niewierzący i nie chcesz xDD Nie ma dobrej odpowiedzi.
@nocnica: Dokładnie, musieliby go pewnie kusić tym, że dostanie prezenty na komunię i ...pieniądze( ͡° ͜ʖ ͡°)
jezus jaka ulga że nie mam i NIE polecam nikomu żadnego bachorstwa pod każdą postacią
Ale to nie on się zgłaszał na chętnego tylko do niego przychodzili :)
@ZielonyRozpustnik
Przychodzili do niego zeby kupowal takie drogie prezenty?
NIGDY SIE NIE ZGÓDŹ NA BYCIE CHRZESTNYM, NIGDY!
@donttalktome: bo większość polaków, choć mieni się katolikami, to tak naprawdę wyznaje katolicyzm ludowy. Nie ważna jest wiara, ważne są obrzędy, a najlepiej takie żeby wszyscy we wsi widzieli.