@NieBendePrasowac: po prostu pod takimi wątkami, nie tylko na wykopie, zawsze robi się licytacja, kto jest bardziej czysty i kto wyrazi większą pogardę do tych wszystkoch innych „brudasów”. W miarę czytania pojawia się co rusz ktoś, kto podbija stawkę- zaczynasz temat od zmiany ręczników raz na tydzień na przykład, żeby dojść do tego, że „tylko po każdym użyciu, każdorazowo prane w 300stopniach 5 razy po spojrzeniu na ręcznik albo w
@Cadore: No jak dwie minuty roboty. Dwie minuty to samo ściągnięcie poszewek, kolejnych 5 na założenie czystych. Plus fajnie wywietrzyć wcześniej pościel przed założeniem świeżych. A pranie / wywieszanie / ściąganie i składanie to się samo robi, tak?
Czacie cały dzień coś robiliście w domu, na dworzu, w pracy , jechaliście komunikacja miejska czy coś a wieczorem się przebieracie i idziecie spać xD ja p------e
Jak mozna się kąpać wieczorem, i rano po spaniu w nocy się nie myć i iść taki spocony do pracy xDS
@In_thrust_we_trust jeżeli ktoś się faktycznie mocno w nocy poci to faktycznie lekki prysznic rano jest wskazany, ale generalnie istnieje coś takiego jak poranna pielęgnację czyli mycie twarzy, golenie, mycie zębów, czesanie włosów, użycie antyperspirantu itp i człowiek dobrze wygląda i nie śmierdzi (╭☞σ͜ʖσ)╭☞
Zmiana pościeli to jedno, ale ja nadal nie ogarniam ludzi i bierze mnie odruch wymiotny jak oni biorą prysznic / kąpiel rano a nie wieczorem po całym dniu...Czacie cały dzień coś robiliście w domu, na dworzu, w pracy , jechaliście komunikacja miejska czy coś a wieczorem się przebieracie i idziecie spać xD ja #!$%@?
Ja nie ogarniam ludzi co nie biorą prysznica/kąpią się rano. Taki śmierdziel w nocy się
@jabol6000 ja bym musiał co 2 dzień chyba pranie wstawiać żeby robić zgodnie ze sztuką wszystko xD tylko od roku nie mam w mieszkaniu suszarki, a w polskich warunkach przez pół roku nie da się suszyć prania - mam łazienkową która jeśli z łaski swojej grzeje, to pomieści może 5 koszulek ( ͡°͜ʖ͡°)
więc póki co robię minimum żeby przeżyć, ale czeka mnie niedługo przeprowadzka
Ja też minimum raz w tygodniu. Polecam, to naprawdę jest moment. Plus codziennie świeża piżama, a prysznic rano i wieczorem. Nie kumam jak można nałożyć piżamę już noszoną ponownie. Co to za sens brudna bielizna na wykąpane ciało. Wieczorem prysznic po całym dniu konkretny, rano szybki. Przecież i tak się trzeba umyć, to pod prysznicem nawet sprawniej. Szczotkuję też zęby kilka razy dziennie, nosiłam na studia i do pracy szczoteczkę oraz pastę.
pies to najlepszy przyjaciel czlowieka i beka z przegrywow z wykopu co uskuteczniaja jakis hejt na psy XD wam to sie od tego przegrywu w glowach pie*rzy ostro #psiarze #psy
źródło: 1000005702
Pobierz@sylwke3100: a mydło wyrzucają do kosza po jednym użyciu
źródło: obraz
Pobierz@pamareum: co
Komentarz usunięty przez autora
Jak mozna się kąpać wieczorem, i rano po spaniu w nocy się nie myć i iść taki spocony do pracy xDS
Ja nie ogarniam ludzi co nie biorą prysznica/kąpią się rano. Taki śmierdziel w nocy się
Komentarz usunięty przez moderatora
więc póki co robię minimum żeby przeżyć, ale czeka mnie niedługo przeprowadzka
@Ukuleleman: No witam, jakieś AMA chcecie czy coś?