@Ukuleleman W takim razie jestem legendą xD A tak serio to wystarczy nie być brudasem. Jak bieliznę zmieniam codziennie to mogę zmienić pościel raz w tygodniu, przecież to dwie minuty roboty, szluga się dłużej pali niż zmienia pościel
Zmiana pościeli to jedno, ale ja nadal nie ogarniam ludzi i bierze mnie odruch wymiotny jak oni biorą prysznic / kąpiel rano a nie wieczorem po całym dniu... Czacie cały dzień coś robiliście w domu, na dworzu, w pracy , jechaliście komunikacja miejska czy coś a wieczorem się
@Ukuleleman: to się nazywa alergicy lub rodzice małych dzieci - innymi słowy, muszą xD
A tak serio to wystarczy nie być brudasem. Jak bieliznę zmieniam codziennie to mogę zmienić pościel raz w tygodniu, przecież to dwie minuty roboty, szluga się dłużej pali niż zmienia pościel
Zmiana pościeli to jedno, ale ja nadal nie ogarniam ludzi i bierze mnie odruch wymiotny jak oni biorą prysznic / kąpiel rano a nie wieczorem po całym dniu...
Czacie cały dzień coś robiliście w domu, na dworzu, w pracy , jechaliście komunikacja miejska czy coś a wieczorem się
Wystarczy to się nie pocić jak świnia podczas spania, albo myć dupe przed położeniem się ¯_(ツ)_/¯