Aktywne Wpisy
ZubrZPuszki +537
#pieseczkizprzypadku #pies Ja tu tylko się pochwalić. Mój pierwszy pies w życiu. Poznajcie Borysa (。◕‿‿◕。)

źródło: 1000033373
Pobierz
Lardor +96
Albo grubo albo wcale!
17-letni „kierowca” golfa nie żyje, troje pasażerów trafiło do szpitala #polskiedrogi #patologiazmiasta #motoryzacja #samochody #wypadki #poznan
17-letni „kierowca” golfa nie żyje, troje pasażerów trafiło do szpitala #polskiedrogi #patologiazmiasta #motoryzacja #samochody #wypadki #poznan

źródło: temp_file6458530995910974269
Pobierz
źródło: 1000005702
Pobierz@Ukuleleman: to się nazywa alergicy lub rodzice małych dzieci - innymi słowy, muszą xD
A tak serio to wystarczy nie być brudasem. Jak bieliznę zmieniam codziennie to mogę zmienić pościel raz w tygodniu, przecież to dwie minuty roboty, szluga się dłużej pali niż zmienia pościel
Zmiana pościeli to jedno, ale ja nadal nie ogarniam ludzi i bierze mnie odruch wymiotny jak oni biorą prysznic / kąpiel rano a nie wieczorem po całym dniu...
Czacie cały dzień coś robiliście w domu, na dworzu, w pracy , jechaliście komunikacja miejska czy coś a wieczorem się
Wystarczy to się nie pocić jak świnia podczas spania, albo myć dupe przed położeniem się ¯_(ツ)_/¯