mirko_anonim
✨ Obserwuj #mirkoanonim
Macie jakieś porady w jaki sposób pisać z dziewczynami na portalach takich jak np. tinder bo kompletnie tego nie ogarniam XD Dodam, że nie mam zupełnie problemu z rozmową na żywo i zazwyczaj jak się spotykam to gadka się klei itd. Lubię kontakt na żywo i też właśnie taką rozmowę preferuję. Tyle, że w większości laski piszą, że wolą najpierw popisać żeby się poznać albo odpisują bardzo szczątkowo xd A mnie takie pisanie strasznie męczy a proponowanie od razu spotkania też nie zawsze działa

#tinder #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow

─────────────────────

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

1
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
SynGilgamesza
@mirko_anonim morda chada i 180 cm wzrostu w zupełności wystarczą.
15
czescmampytanie
Macie jakieś porady w jaki sposób pisać z dziewczynami na portalach takich jak np. tinder

@mirko_anonim: tak żebyś sam miał z tego frajdę, a jak jej nie masz to next. proste.
11
adamsowaanon
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
3
Geralt678
@mirko_anonim: Jak woli popisać to odrazu wyjeb parę szkoda czasu ile można się poznać pisząc? Wcześniej czy później tematy się kończą a ona powie ze rozmowa się nie klei xd
2
czescmampytanie
kłamać bo się spalisz na starcie jak idiota.

@Cztero0404: giga cope. prawda jest taka że kłamstwa są w hoi skuteczne, a ludzie są giga naiwni, wystarczy tylko pozbyć się szacunku do samego siebie.
2
Cztero0404
Macie jakieś porady w jaki sposób pisać z dziewczynami na portalach takich jak np. tinder bo kompletnie tego nie ogarniam XD

@mirko_anonim: Przepraszam za język na wstępie, ale ktoś musi. K#r@ normalnie pierwsza zasada jest taka w kontaktach z kobietami (ogólnie ludźmi), że nie możesz przede wszystkim pisać im rzeczy których nie powiedziałbyś im w rzeczywistości facet to face oraz nie możesz udawać nikogo, kłamać bo się spalisz na starcie
1
Cztero0404
@czescmampytanie: Oczywiście, że tak. Masz tutaj całkowitą rację kłamstwa są w chooj skuteczne i ludzie są giga naiwni, ale to nie oznacza iż trzeba to od razu wykorzystywać po pierwsze, po drugie nie da się cały czas udawać kogoś kim nie jesteś.
1
Cztero0404
@czescmampytanie: Nie, nie naiwne. Jeśli musisz kłamać bo tylko w ten sposób jesteś w stanie zwabić ofiarę żeby zaruchać to twoje życie jest smutne i jesteś strasznie pustym człowiekiem.
1
programista15cm
@Cztero0404: giga cope. prawda jest taka że kłamstwa są w hoi skuteczne

@czescmampytanie: mam od dziecka dość duza blizne nad sercem i czesto mówiłem laskom w gimnazjum i liceum podczas scen na moim łóżku, że dostałem kose na serce - jak wierzyła, to serio strach było włożyć
1
m.....n
m.....n
To jak z zagadywaniem laski na żywca, proponowanie kawy też nie zawsze działa, ale działa czasem. I w tym rzecz.
0
DrGreen_2
DrGreen_2
@mirko_anonim: podepnij ChatGPT
0
Cztero0404
Tyle, że w większości laski piszą, że wolą najpierw popisać żeby się poznać albo odpisują bardzo szczątkowo xd A mnie takie pisanie strasznie męczy a proponowanie od razu spotkania też nie zawsze działa

@mirko_anonim: Jest to normalne i naturalne nie ma w tym absolutnie nic złego, że w dzisiejszych czasach ludzie wolą napisać bo tak jest po prostu łatwiej i jesteś w stanie relatywnie szybko poznać/wybadać taką osobę bezpiecznie. To
0
czescmampytanie
@Cztero0404: przecież ja nie napisałem ze trzeba kłamać tylko ze ten fragment