Aktywne Wpisy

insystem +204
W listopadzie 2025 zgłosiłem na #stopagresjidrogowej wyprzedzanie na przejściu, skrzyżowaniu i podwójnej ciągłej, o tutaj, w tym miejscu. Później byłem zeznawać na policji i o sprawie zapomniałem. Aż do 31.03, dostałem maila (prowadzę działalność gospodarczą i łatwo mnie znaleźć) na skrzynkę firmową. Od niejakiego 21 letniego studenta. Zrzut z maila poniżej.
Żeby było zabawniej, kierujący jeździ Audi A1 Sportback
Kierujący źle celował w moją empatię (posiadam, ale nie w takiej
Żeby było zabawniej, kierujący jeździ Audi A1 Sportback
Kierujący źle celował w moją empatię (posiadam, ale nie w takiej
źródło: CnP_06042026_203234
Pobierz
serio_serio +9
zabawa. jaki tytuł (nie treść) książki albo filmu najlepiej Cię opisuje? u mnie wiadomo, "rozważna i romantyczna"
tylko nie ściemniać nic a nic
tylko nie ściemniać nic a nic

Macie jakieś porady w jaki sposób pisać z dziewczynami na portalach takich jak np. tinder bo kompletnie tego nie ogarniam XD Dodam, że nie mam zupełnie problemu z rozmową na żywo i zazwyczaj jak się spotykam to gadka się klei itd. Lubię kontakt na żywo i też właśnie taką rozmowę preferuję. Tyle, że w większości laski piszą, że wolą najpierw popisać żeby się poznać albo odpisują bardzo szczątkowo xd A mnie takie pisanie strasznie męczy a proponowanie od razu spotkania też nie zawsze działa
#tinder #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: tak żebyś sam miał z tego frajdę, a jak jej nie masz to next. proste.
@mirko_anonim: Przepraszam za język na wstępie, ale ktoś musi. K#r@ normalnie pierwsza zasada jest taka w kontaktach z kobietami (ogólnie ludźmi), że nie możesz przede wszystkim pisać im rzeczy których nie powiedziałbyś im w rzeczywistości facet to face oraz nie możesz udawać nikogo, kłamać bo się spalisz na starcie
@mirko_anonim: Jest to normalne i naturalne nie ma w tym absolutnie nic złego, że w dzisiejszych czasach ludzie wolą napisać bo tak jest po prostu łatwiej i jesteś w stanie relatywnie szybko poznać/wybadać taką osobę bezpiecznie. To
@Cztero0404: giga cope. prawda jest taka że kłamstwa są w hoi skuteczne, a ludzie są giga naiwni, wystarczy tylko pozbyć się szacunku do samego siebie.
to naiwny
@czescmampytanie: mam od dziecka dość duza blizne nad sercem i czesto mówiłem laskom w gimnazjum i liceum podczas scen na moim łóżku, że dostałem kose na serce - jak wierzyła, to serio strach było włożyć
@SynGilgamesza: 190 cm. To nie jest 2015 rok.